Alex și Alexandra au primit a treia provocare Dragoste pe semnătură – VIDEO

CoolNews, Energia aia bună
share

Cuplul curajos a trecut cu brio de primele două provocări Dragoste pe semnătură. După ce luni au făcut dragoste în limuzină și au îndeplinit provocarea cu buru-buru la oră fixă, marți Alex și Alexandra au folosit un love swing.

Cei doi au fost super fericiți pentru echipamentul pe care l-au primit cadou de la matinalii Virgin Tonic, iar în dimineața asta ne-au povestit cum au reușit să potrivească fantezia cu realitatea.

De data asta provocarea pentru Alex și Alexandra a venit de la voi. Trei ascultători au avut de ales câte un număr între 1 și 365, care apoi a fost transformat într-un număr de pagină din Kama Sutra.

Astfel miercuri, Alex și Alexandra au primit provocarea de a face buru-buru în trei poziții din Kama Sutra, cele de la paginile 69, 142 și 365.

La pagina 69 este ”half-pressed position” în care ea ar trebui ”să se întindă între picioarele lui, cu unul dintre picioare pe pieptul lui, iar celălalt întins în afara coapselor lui”.

La pagina 142 se află ”the crying-out position” în care ”el stă pe podea și o ține pe ea în brațe. Ea se lasă pe spate sprijinindu-se în mâini, iar picioarele sunt așezate peste bicepșii lui”.

În final, la pagina 365, cuplul nostru va trebui doar să doarmă, dar fără haine. Suntem foarte curioși cum va arăta, miercuri, graficul de buru-buru.

Articole similare

Semnale radio de la câteva miliarde de ani lumină au ajuns pe Terra

Cercetătorii au descoperit un impuls radio venit dinspre o galaxie aflată la 3,6 miliarde de ani lum...

Ce s-a întâmplat la Dragoste pe Semnătură - VIDEO

7 zile de de provocări pentru un cuplu curajos, date în direct la radio, în Virgin Tonic. O experien...

Alex și Alexandra au primit răsplata Dragoste pe semnătură - VIDEO

Alex și Alexandra au dus la bun sfârșit provocările de la Dragoste pe Semnătură. Ei s-au întors, lun...