Confidenţialitate

Alertă la Palat: Regina a convocat o reuniune de urgență după interviul lui Harry și Meghan

NEWS
share

Lucrurile se precipită în jurul scandalului provocat de afirmațiile lui Harry și Meghan, în cadrul interviului de la televiziunea americană CBS, alături de Oprah.

Palatul Buckingam a refuzat până acum să comenteze acuzațiile de rasism și xenofobie care au fost lansate duminică seară, surse din anturajul Casei Regale spunând că aceștia sunt extrem de dezamăgiți de cele întâmplate.

De asemenea, aceleași surse spun că Regina a convocat întâlniri de urgență la Palat, la care participă Prințul Charles, Prințul William și câțiva sfătuitori fideli ai Casei Regale.

PartidulLaburiștilor (aflat în opoziție) din Marea Britanie a emis un comunicat prin care cere Casei Regale explicații cu privire la acuzațiile de rasism, în timp ce premierul Boris Johnson a refuzat să comenteze, spunând că este „o problemă a Palatului în care nu vrea, pentru moment, să se implice”.

Prințul Harry vorbește în interviul cu Oprah despre decizia grea pe care a luat-o, anume aceea de a părăsi Casa Regală.

Discutând despre relația fracturată dintre el și Prințul Charles, Harry a dezvăluit că tatăl său nu îi mai răspunde la telefon, după ce acesta a decis să părăsească Casa Regală.

El a adăugat: „Există multe de lucrat acolo. Mă simt cu adevărat dezamăgit.”

„Este într-adevăr trist că am ajuns până în acest punct, dar trebuia să fac ceva pentru propria sănătate mintală, a soției mele și a lui Archie. Mă simt cu adevărat dezamăgit pentru că a trecut prin ceva similar, știe cum se simte durerea. Dar, în același timp, îl voi iubi întotdeauna și voi continua să fac din aceasta una dintre prioritățile mele: să încerc să vindec această relație.”, a conchis Prințul Harry.

În același interviu, Meghan Markle a povestit faptul că a fost în pragul sinuciderii și că prințesa Kate, soția Prințului Williams a făcut-o să plângă.

Articole similare

Prințul Harry, prima reacție după moartea bunicului său: "Un om de onoare și cu mult umor"

Prințul Harry a avut prima reacție după moartea bunicului său. Acesta a spus, printr-un comunicat, c...

Audiențe imense pentru ”The Crown”, datorită interviului cu Meghan și Harry

Controversatul interviu pe care Meghan Markle şi prinţul Harry i l-au acordat lui Oprah Winfrey își ...

Prințul Harry a ajuns în Marea Britanie și a intrat în carantină

Prințul Harry a aterizat în Marea Britanie înainte de înmormântarea prințului Philip de sâmbătă. ...