”Alecșii” au zis ”DA” provocărilor Dragoste pe Semnătură

CoolNews, Energia aia bună
share

Multă lume ne-a făcut nebuni: nu ai cum să faci așa ceva la radio în România. Doar că nouă ne plac provocările extreme, mai ales atunci când toată lumea are ceva de învățat din ele și mai includ și mult fun. Am căutat CEL MAI CURAJOS CUPLU DIN ROMÂNIA care vrea să reporneasca motorul pasiunii, să-și recapete momentele de apropiere intimă, luate de oboseală, de ritmul nebun al vieții, de facturi și de stres. Și l-am găsit!

Luni, la Virgin Tonic, i-am cunoscut pe Alexandra și Alexandru sau ”Alecșii”, cum le mai spun prietenii. S-au înscris la Dragoste pe Semnătură și au zis ”DA!” Provocării Supreme: să facă dragoste timp de o săptămână, în fiecare zi.Doar că fiecare zi vine cu câte o provoare de la Virgin Radio Romania.

Alex și Alexandra se cunosc de 15 ani, sunt căsătoriți de 8 ani și au împreună un copil de 6 ani, Eliza. Următoarele provocări Dragoste pe Semnătură nu vor fi doar pentru ei. Ești liber și tu să încerci și să vezi cum pasiunea poate fi alimentată într-un cuplu făcut să reziste!

Zilnic, la Virgin Tonic și pe virginradio.ro prinde jurnalul Dragoste pe Semnătură, în care îi cunoaștem mai bine pe Alexandra și Alexandru și urmărim cum se descurcă în fața provocărilor.

Articole similare

Semnale radio de la câteva miliarde de ani lumină au ajuns pe Terra

Cercetătorii au descoperit un impuls radio venit dinspre o galaxie aflată la 3,6 miliarde de ani lum...

Ce s-a întâmplat la Dragoste pe Semnătură - VIDEO

7 zile de de provocări pentru un cuplu curajos, date în direct la radio, în Virgin Tonic. O experien...

Alex și Alexandra au primit răsplata Dragoste pe semnătură - VIDEO

Alex și Alexandra au dus la bun sfârșit provocările de la Dragoste pe Semnătură. Ei s-au întors, lun...