Alduts Sherdley & Ștefan Costea colaborează pentru prima dată și lansează „Safe Place”

CoolNews, Muzică
share

Sufletele conectate își simt prezența și radiază energia potrivită, pentru ca gândurile, sentimentele să curgă exact așa cum vin, lin, fără prejudecăți și bariere. Despre asta vorbește și piesa “Safe Place”, prima colaborare dintre Alduts Sherdley și Ștefan Costea. Artiștii care livrează sound-uri R&B fresh, vulnerabilitate în voce și versuri, vorbesc despre iubirea pură, care stă la baza unei relații sănătoase. 

Creditele pentru “Safe Place” merg la Alduts Sherdley și Ștefan Costea pentru versuri, la C.S.T pentru instrumental și la Lu-K Beats pentru mix & master.

,,<<Safe Place>> cântă oamenilor despre siguranța pe care trebuie să o ai din partea partenerului tău, dar și pe care trebuie să o oferi, de asemenea. Siguranța de a iubi fără bariere în intimitatea inimii, acolo unde fuzionați ca suflete, fără ca cineva să intervină în vulnerabilitatea voastră.” ne spune Alduts Sherdley.

Alduts Sherdley este unul dintre cei mai noi artiști din peisajul muzicii urbane românești. Neo Soul și R&B sunt doar câteva dintre genurile muzicale pe care artista le abordează încă de când a început să lanseze muzică independentă în 2018. După câteva lansări, Alduts a devenit din ce în ce mai apreciată în mediul online, lansarea sa din 2021 – „Swipe Right” – reușind să intre în topul Spotify Viral România. Alduts a făcut parte, de asemenea, din Talent Show HBO Max – One True Singer, unde abilitățile sale remarcabile de a transmite emoție și de a compune, combinate cu aspectul ei unic și nonconformist, au atras rapid atenția juraților, cât și a fanilor. A urmat o colaborare cu Rava la scurt timp după aceea pentru piesa „Dungă”, lansare ce a urcat în Top 50 Spotify România. În 2023, Alduts a lansat EP-ul “i n d i s p o n i b i l” și a colaborat cu Șatra B.E.N.Z. pentru piesa ,,Prietena ta”, piesă ce apare pe cel mai nou album al trupei: ,,8 Culcat”.

La numai 17 ani, Ștefan Costea a cucerit lumea scenei urbane și nu numai prin feeling-ul său caracteristic, cu care își pune amprenta pe piese sale și pe colaborările la care ia parte. Ștef Costea, așa cum e știut de fani, vine cu doza de sensibilitate și flow-ul specific R&B, care face pe oricine să dea volumul mai tare. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără ,,Seară de Seară” și ,,Lipsa Ta”, piese ce au aproape 2M de stream-uri pe Spotify. Una dintre cele mai de succes colaborări ale sale este cea alături de Birkin Baby și OSCAR, pentru piesa “Birkin Baby”. Artistul a mai colaborat cu nume precum Alina Eremia, Pitariu George, Calinacho și Trippin.

Articole similare

Francis On My Mind a lansat prima melodie în limba română, Lumea ta, alături de Stefan Costea

Francis On My Mind colaborează cu Stefan Costea, artistul din spatele pieselor virale “Seară de sear...

Alduts Sherdley a lansat INTIM, primul album de R&B romanesc dupa 20 de ani, la Sunday Club

“INTIM” este o panză iar Alduts a pictat sentimentele ei pe ea cu detalii foarte fine. “INTIM” a fos...

Alduts Sherdley x NANE colaborează și lansează „HAOS”

Muzical vorbind, vă veți delecta cu o combinație spumoasă de R&B și Funk, lirical vorbind, veți ...