Alduts Sherdley a lansat INTIM, primul album de R&B romanesc dupa 20 de ani, la Sunday Club

CoolNews, Muzică, NEWS
share

“INTIM” este o panză iar Alduts a pictat sentimentele ei pe ea cu detalii foarte fine. “INTIM” a fost creat împreună cu CST pentru a-ți oferi experiența introspectivă a lui Alduts.

Alduts Sherldey este o artistă nu neapărat nouă pe meleagurile industriei locale, ea având release-uri incă din 2020 cu artiști ca Șatra B.E.N.Z., SEROTONE, Max Konstant, Rava, Vlad Flueraru si mulți alții. Și-a facut prezența vazută prin stilul ei melodios inspirat din soul, R&B si hip-hop, diferențiindu-se de restul de artiști din noua generație. Îndrumată de Lu-K Beats, Alduts și-a format o familie în casa celor de la Seek Music, loc unde ea și-a dezvoltat cel mai mult stilul muzical și a început să evolueze în artistul care este astăzi.

În anul 2023 Alduts Sherdley a marcat un highlight în cariera ei împreuna cu cei de la Șatra B.E.N.Z cu release-ul hit-ului „Prietena ta”, de pe albumul “8 Culcat” scos la Def Jam Recordings Romania. Alduts atunci a reușit sa își facă vocea auzită la cât mai multă lume care i-a servit ca rampă de lansare pentru noul ei album “INTIM” scos prin Seek Music & Def Jam Recordings Romania marcând primul release al unui artist de gen feminin la Def Jam, dar și cel mai nou album de R&B feminin dupa 20 de ani.

Albumul are 16 piese experimentând diverse vibe-uri și stări cu featuringuri de la SEROTONE, Liviu Teodorescu, Motanu, Treize, NAYAD EVE, Max Konstant, Nane si Vlad Flueraru.

Articole similare

Cum au simțit românii prezenți la Cascada Niagara eclipsa totală de soare - AUDIO

Milioane de oameni din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada au urmărit pe 8 aprilie eclipsa t...

911 lansează „Alb”, o scrisoare către univers. Piesa s-a auzit în premieră la Virgin Radio Sunday Cl...

,,ALB" este o piesă semnificativă pentru 911, căci vorbește despre călătoria și transformarea univer...

Alduts Sherdley x NANE colaborează și lansează „HAOS”

Muzical vorbind, vă veți delecta cu o combinație spumoasă de R&B și Funk, lirical vorbind, veți ...