Ai fost pe val în vara asta, dar nu vrei să dai cu fail la final? Las’ că-ți spune Iepurașu’ ce e de făcut! (P)

CoolNews
share

Nu e vară în care Iepurașu’ să nu sară în ajutor prietenilor lui plecați în vacanță, în căutare de distracție și experiențe memorabile, dar cu teamă de… accidente. El știe foarte bine cum e să fii luat prin surprindere și mai ales, știe ce e de făcut în situații neprevăzute.

Vacanța de vară este despre distracție cât cuprinde, libertate, cât mai multe amintiri de neuitat și… experiențe noi. Și știm că valul ne mai ia uneori atunci când atmosfera e hot pe plajă, dar… ai grijă să nu o pățești. Doar nu ești pregătit/ă ca la anul de 1 mai să plecați în Vamă 3, nu? Mai bine ascultă sfatul Iepurașului!

Cum „cine este Iepurașu’ ”? Ei bine, personajul urechiat este cel care știe cum stă treaba cu țopăiala #safe indiferent de sezon și are numai sfaturi blană ca tu să fii ferit de surprize neplanificate. Îl întâlnești pe Facebook – pe pagina Planifică Neprevăzutul, pe Instagram (@iepurasu_in_love) sau direct pe www.planificaneprevazutul.ro.

Pentru că e expert în ale educației sexuale, s-a gândit să-ți spună că poate fi cel mai bun prieten al tău când vine vorba de subiecte hot. El are mereu răspunsuri bune pentru că are ca partener un medic – Specialistul Planifică Neprevăzutul – deci nu doar că poate să-ți dea sfaturi despre cum să eviți o sarcină nedorită, dar îți poate răspunde și la întrebările legate de viața intimă.

Ca să termini vacanța numai cu amintiri frumoase și fără stres, Iepurașu’ recomandă să nu uiți de protecție atunci când întâlnești o Iepurică pe gustul tău și dacă totuși se întâmplă sau ai parte de un fail, atunci să dați fuga la farmacie pentru pilula de a doua zi în 24 ore (maxim 72) de la accident.

Sfatul #supersafe este să pui o pilulă de a doua zi direct în bagaj, că nu poți să știi de unde sare iepurele, mai ales în vacanță!

Așadar, bucură-te din plin de distracție, iar în caz că ai curiozități sau întrebări, mai bine intră și tu pe www.planificaneprevazutul.ro și scrie-i medicului specialist, spune-i ca te-a trimis Iepurașu’ 😉

Articole similare

Probleme pe Aeroportul Otopeni: Echipamentele pentru controlul electronic al documentelor de călător...

Probleme pe Aeroportul Otopeni: Echipamentele cu care se face controlul electronic al documentelor d...

Tichete de vacanță în valoare de 1.450 de lei pentru angajații din instituțiile de stat în 2023...

Angajații din instituțiile de stat vor beneficia în anul 2023 de tichete de vacanță în valoare de 1....

Paște 2022: Minivacanță de patru zile în luna aprilie

Salariații din țara noastră, fie că vorbim despre cei angajați la stat sau despre cei din mediul pri...