Confidenţialitate

Actrița Hannah Dodd a fost distribuită în rolul Francescăi Bridgerton pentru cel de-al treilea sezon BRIDGERTON

CoolNews, Filme, NEWS
share

Hannah Dodd (Anatomy of a Scandal) va juca rolul Francescăi Bridgerton, preluând rolul de la Ruby Stokes, care este acum cap de afiș pentru un alt proiect Netflix (Lockwood & Co.).

În jurul Francescăi Bridgerton planează puțin mister atunci când o plasăm în contextul familiei sale guralive și extrovertite. În ciuda naturii sale rezervate, ea se conformează regulilor din societate, având și o doză de sarcasm și pragmatism care, în paralel cu mondenitatea superficială, ajung să atragă atenția atunci când își dorește cel mai puțin.

Hannah Dodd, starul britanic în plină ascensiune, a lucrat pentru prima dată ca actriță încă de când era la școală, jucând unul dintre rolurile principale din serialul Find Me In Paris, continuând rolul și în următoarele două sezoane. De asemenea, Dodd a avut și un rol recurent în două dintre sezoanele celebrului serial Harlots.

2022 a adus lansarea de mare succes a serialului Anatomy of a Scandal, în care Dodd s-a remarcat ca versiunea mai tânără a personajului principal interpretat de Sienna Miller. Mai apoi, a continuat cu interpretarea unui rol principal în mini-seria Flowers In The Attic: The Origins – o adaptare a unei serii de cărți celebre și controversate. Dodd joacă același personaj interpretat de Heather Graham în spectacolul original. Cuprinzând două generații de drame de familie, a doua jumătate a poveștii se concentrează în întregime pe personajul ei.

În cele din urmă, Dodd a avut și un rol secundar în continuarea celebrului film Enola Holmes, alături de Millie Bobby Brown.

Inspirat de romanele de mare succes semnate de Julia Quinn, BRIDGERTON este plasat în lumea seducătoare, fastuoasă și competitivă a înaltei societăți londoneze din perioada Regenței. De la sălile de bal strălucitoare din Mayfair până la palatele aristocratice din Park Lane și nu numai, seria dezvăluie o lume seducătoare, somptuoasă, plină de reguli complicate și lupte dramatice pentru putere, în care nimeni nu este niciodată pe un teren stabil. În centrul spectacolului se află puternica familie Bridgerton. Formată din opt frați și surori, acest grup amuzant, îndrăzneț și inteligent trebuie să navigheze pe piața competitivă a mariajelor în căutarea romantismului, aventurii și iubirii.

Articole similare

VIDEO Îți e dor de Pinocchio? Revine în curând pe Netflix

Cineastul distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro reinventează povestea clasică semnată de Carlo...

Bridgerton începe producția pentru Sezonul 3. Se alătură noi actori din „The Crown”

Netflix și Shondaland au anunțat astăzi că Bridgerton intră în producție pentru Sezonul 3, alături d...

EXCLUSIV Joe Keery (Stranger Things) interviu pentru Virgin Radio Romania: „Nu voi uita niciodată ac...

Un tribut adus filmelor clasice din anii '80 care au captivat o întreagă generație, STRANGER THINGS ...