Confidenţialitate

Actorul Mihai Bendeac, în centrul unui scandal după niște afirmații făcute în 2015 despre violul unei asistente TV

Celebrități
share

Mihai Bendeac s-a filmat în timp ce ironizează, cu hohote interminabile de râs și acuze de prostituție, mărturia unei fete violate. Înregistrarea video din 2015 a fost găsită de Libertatea și readusă în discuție azi, după ce aseară Colo a fost reținut pentru 24 de ore pentru instigare la viol.

“Mi-a fost teamă să povestesc, nu am spus nimănui așa ceva”, afirmă victima, iar Bendeac continuă să râdă. “Este monumentală această declarație, este cea mai tare declarație pe care eu am auzit-o în ultimul timp. Deci Ana Maria Mocanu nu a luat bacalaureatul pentru că a fost violată de meditator. Măicuță!”, încheie Mihai Bendeac clipul care a stârnit reacții vehemente online.

Mihai Bendeac reacționa în înregistrarea video la mărturia făcută de Ana Maria Mocanu privind un viol, petrecut în perioada în care aceasta se afla la liceu.

”Îmi aduc aminte şi nu îmi face bine. Eram doar un copil, eram la liceu. Acolo aveam un grup de prieteni cu care mă ajutam la lecţii. Recunosc că eram mai naivă ca adolescentă şi am foarte mare încredere în oameni şi sunt des păcălită. Băiatul respectiv făcea parte din grupul nostru de prieteni.

Clipul întreg, care are peste 570.000 de vizualizări pe Youtube, mai jos:

Articole similare

Cum și-a reparat Chris Evans 'greșeala'

În weekend, Chris Evans și-a postat 'bărbăția'din greșeală pe constul de Instagram, așa că zilele as...

Lady Gaga îi datorează totul bunicii sale

Într-un interviu recent, Lady Gaga a vorbit despre cum a reușit să depășească momentele grele din vi...

The Rock are Covid-19

Dwayne Johnson a postat pe contul de Instagram un video în care le-a mărturisit celor aproape 200 de...