Confidenţialitate

Actorii din Lord of the Rings s-au reunit într-o conferință pe Zoom!

Celebrități, CoolNews
share

„Întoarcerea regilor”, așa am putea să numim una dintre cele mai așteptate reuniuni din lumea filmelor care a avut loc ieri.

Josh Gad este un actor american cunoscut în vârstă de 39 de ani care mai nou, pe contul sau de Youtube, face emisiuni de divertisment în care își propune să reunească actori din diferite producții cinematografice care au scris istorie de-a lungul timpului.

În cel mai recent episod, Josh a reușit să-i aducă în aceeași conferință Zoom pe actorii din trilogia cinematografică mult iubită, „Stăpânul inelelor” bazată pe cartea lui J.R.R. Tolkien cu același nume, „Stăpânul inelelor”.

Elijah Wood, Ian McKellan, Orlando Bloom, Liv Tyler, Viggo Mortenson și ceilalți actori din film au stat de vorbă cu Josh mai bine de o oră și au povestit din culisele produției cinematografice „Lord of the Rings”.

„Băiatul meu m-a convins sa joc în L.O.T.R. pentru că a fost dintotdeauna cel mai mare fan al cărților scrise de J.R.R. Tolkien”, a dezvăluit Viggo în cadrul conferinței Zoom.

You shall not pass! / Nu vei trece! este poate cea mai cunoscută replica din filmul „Stăpânul inelelor” despre care legendarul actor, Ian McKellan, spune că a fost scrisă de fapt de Philippa Boyens și de Fran Walsh, scenaristele ecranizarii filmului, deoarece în carte replica este: You will not pass! 

Parcă am face un maraton de Lord of the Rings acum după ce am urmarit interviul cu ei. Voi?

Află mai multe informații de culise din videoul de mai jos:

Articole similare

Primele trei filme în topul box-office-ului nord-american (VIDEO)

Filmul "A Quiet Place II" a revenit pe primul loc în box-office-ul din America de Nord. A obţinut...

VIDEO: Marvel a făcut un clip cu filmele pe care le va lansa

Studiourile Marvel așteaptă cu nerăbdare să se termine cu pandemia de coronavirus. Tocmai au ieși...

Studiu: Din ce în ce mai puține femei în roluri principale

Reprezentarea femeilor în filmele de mare anvergură din anul 2020 a fost extrem de slabă, arată un r...