Acesta e motivul pentru care colegul îți face zile fripte

CoolNews, VirginTonic
share

În caz că te întrebai ce tot are cu tine colegul acela de birou sau de clasă, acum știi de unde ți se trage…e de la zodie, man! Adică nu are nimic altceva cu tine…

Specialiștii în ale horoscopului zic că au calculat ei bine și au aflat cât de răi sunt oamenii în funcție de zodie. What?

Ei bine, ”cititorii în horoscop” spun că e bine se stai departe de nativii Berbec.

Rezultă că ar fi niște egoiști și chiar dacă ai fi în pericol de moarte ei tot nu te-ar observa, pentru că nu se gândesc decât la ce îi preocupă pe ei. Beleaua a picat pe capul lor din cauza planetei Marte, care îi domină și îi face să lupte până în pânzele albe atunci când au un scop.

Ar fi dispuși să apeleze chiar și la violență.

Ce rămâne de făcut în cazul ăsta? Schimbă job-ul sau clasa, în caz că nu mai poți! Specialiștii ăștia spun că nu ai nicio șansă în fața unui Berbec. Treaba se complică în cazul în care ești chiar tu un nativ Berbec. Poate un pic mai multă atenție nu strică pe viitor.

Scorpionii sunt și ei de evitat. Ce au să le reproșeze ”specialiștii”? E imposibil să contrazici un Scorpion, nu te va uita niciodată, ba chiar va încerca să îți facă viața un iad. Și nu e tot, scorpionii sunt manipulativi și adoră să se joace cu mintea celorlalți. Așa ceva…

Next pe lista cu caractere negative trecem Leii.  Se pare că ei au o atitudine regală și uită mereu că nu sunt regi sau regine. În plus, nu pun preț pe timpul altora și vor întârzia fără regrete de câte ori îți vei face planuri cu ei, sunt plini de ei și foarte încăpățânați.

Și ultimii pe listă sunt nativii Taur! Despre ei ”cititorii în horoscop” spun că persoanele din această zodie sunt materialiste și posesive. Nu vor ceda niciodată într-o ceartă, indiferent de argumentele pe care le vei da, te vor asculta, îți vor zâmbi, ca și cum ar fi de acord cu tine, dar vor face cum cred ei.

Nu știm despre tine, dar nouă ni se pare că ”specialiștii” ăștia nu au întâlnit tocmai persoanele potrivite din cele 4 zodii și s-au grăbit cu concluziile.

Scrie-ne într-un comentariu ce experiențe ai avut tu cu nativi Berbec, Scorpion, Leu sau Taur!

Articole similare

Cum să-ți tunzi părul pubian în funcție de zodie

Te-ai gândit vreodată că există o modă și la capitolul păr pubian? Ei bine, un articol scris de Dian...

Calvin Harris e mai bine plătit decât Drake

Într-un top 50 al celor mai bine plătite celebrități din lume realizat de revista Forbes, Kylie Jenn...

Ce vei realiza după ce asculți prima dată noul album al lui Drake

Chiar înainte de a-și lansa noul album, Drake a fost prins la mijloc într-un scandal cu Pusha T. ...
X