Aceasta este adevărata cauză a morții lui Prince

Celebrități, CoolNews
share

La aporape 2 ani de la moartea lui Prince, circumstanțele în care s-a produs aceasta rămâne o mare enigmă. De curând, un raport toxicologic confidențial întocmit de medicii legiști care au făcut autopsia lui Prince și publicat de Associated Press, indică faptul că artistul a murit din cauza unei supradoze accidentale de fentanil (opioid sintetic de 50 de ori mai puternic decât heroina).

Publicațiie internaționale, care citează mai mulți experți, scriu că doza din trupul lui Prince arată fără îndoială că substanța este cea care i-a provocat moartea. Concentrația de fentanil din trupul artistului a fost de 67,8 micrograme/litru, în condițiile în care s-au înregistrat decese pentru doze mult mai mici.

Concluzia legiștilor: Prince ar fi înghițit mai multe pastile care conțineau fentanil, pentru că au fost descoperite urme ale substanței atât în ficatul cât și în stomacul cântărețului.

Săptămâna trecută, procurorul-șef care se ocupă de cazul morții lui Prince a declarat că aceste rapoarte vor fi esențiale pentru a decide dacă vreo persoană va fi pusă sub acuzare pentru decesul cântărețului.

Articole similare

TMZ: Avicii s-ar fi sinucis după ce și-a provocat răni cu un ciob de sticlă

Moartea subită a DJ-ului suedez Avicii a uimit pe toată lumea. De la artiști internaționali, la fani...

Ce au stabilit legiștii după ce au finalizat autopsia în cazul lui Avicii

Anchetatorii resping orice pistă criminală în cauza decesului DJ-ului suedez Avicii după două autops...

Aceasta este adevărata cauză a morții lui Prince

La aporape 2 ani de la moartea lui Prince, circumstanțele în care s-a produs aceasta rămâne o mare e...
X