A început Dispari în 60 de secunde! Cabral a fost alături de noi la Virgin Radio Romania Breakfast

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

În 60 de secunde poți să faci praf tot salariul. Poți să te cerți cu persoana iubită. Poți trage un pui de somn în metrou! Poți face un tiktok sau poți da scroll de 180 ori pe insta! Poți mânca un burger (oare?!). Sau poți bea o cafea pe grabă.

Dar să dispari în 60 de secunde cu miile de euro puse la bătaie de Virgin Radio Romania? Din 10 ianuarie, adică de azi, Veronica Trandafir și Andrei Niculae vor răsplăti cunoștințele tale generale cu mulți bani. Cât de mulți? Asta depinde doar de tine!

Pentru că nu am mai făcut astfel de concursuri până acum, am vrut să învățăm cum se face de la cel mai bun! Și cum cel mai bun este unul singur, l-am invitat la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, iar prima ediție de Dispari în 60 de secunde a fost prezentată de Cabral Ibacka!

VEZI CHIAR AICI CLIPUL LIVE CU CABRAL LA VIRGIN RADIO ROMANIA BREAKFAST

Lucrurile sunt mai simple decât par: în fiecare dimineață la Virgin Radio Romania Breakfast dăm semnalul de concurs Dispari în 60 de secundePrimul ascultător care sună la 0734.666.000 intră în direct la Virgin Radio Romania și are 60 de secunde la dispoziție pentru a răspunde la întrebări. Fiecare răspuns corect este premiat cu 50 euro, iar în cazul în care se răspunde corect la toate cele 10 întrebări, premiul se dublează și devine 1000 euro!

Așa că stai cu urechile pe Virgin Radio Romania Breakfast sau, cel mai bine, ⬇️ descarcă aplicația de mobile Virgin Radio Romania ⬇️ și activează notificările! Te vom anunța noi când pornim concursul!

Ești la calculator acum? Atunci scanează QR code-ul de mai jos cu telefonul pentru a descărca direct aplicația 👇

 

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...