911 și Rico888 lansează o nouă piesă – Mary Jane

CoolNews, Muzică
share

Piesa “ Mary Jane” este cea mai nouă lansare a artiștilor Rico888 și 911 ( Alex Ghinea ). Colaborarea dintre tânărul artist italian și talentatul producător de muzică trap nu este nouă în industria muzicală, ci creează așteptări mari datorită succesului proiectelor anterioare ale celor doi.

Noul single evidențiază cea mai pură stare a iubirii. Toate trăirile și sentimentele nemateriale le descriu prin elemente abstracte, dar tangibile în același timp. Piesa se adresează tuturor persoanelor dependente de dragoste.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Rico888 și 911 (Alex Ghinea), în timp ce producția finală poartă semnătura lui 911, producător ce a colaborat și cu Killa Fonic pentru „Miami Bici” sau Roxen x DMNDS x Strange Fruits Music pentru „Money Money”, piesă ce s-a bucurat de un real succes pe plan international.

Cunoscutul artist italian Rico888, s-a făcut remarcat datorită stilului său unic de a compune. „Promises U Made”, „Obnoxious”, „Don’t Call Me” și „1618BC” sunt doar câteva dintre lansările cunoscute ale artistului. De asemenea, „Tango&Cash” feat. Killa Fonic a fost prima piesă scrisă în italiană de către artist și a reușit să strângă peste 500k vizualizări pe YouTube și 116k stream-uri pe Spotify. 911 reprezintă una dintre cele mai fresh și tinere apariții în lumea muzicii trap din România. Printre lansările de succes la care a lucrat se numără și ”MIAMI BICI”, feat. Killa Fonic, una dintre cele mai ascultate piese pe Radio și TV din țară, reușind să strângă peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube în ultimul an. De asemenea, tânărul producător a lucrat și pentru piese precum ”Regrete”(AMI feat. florianrus),”E OK” (Mark Stam feat. Sore),Roxen x DMNDS x Strange Fruits Music–„Money Money”, EMAA–„Sufletu’ Imun” dar și pentru unele piese de pe cele mai recente albume lansate de Alina Eremia (Deja Vu) sau Killa Fonic (2089).

Articole similare

911 lansează „Alb”, o scrisoare către univers. Piesa s-a auzit în premieră la Virgin Radio Sunday Cl...

,,ALB" este o piesă semnificativă pentru 911, căci vorbește despre călătoria și transformarea univer...

Ramona Dumitrescu dă primul play la The Motans - Midnight Gems, un EP cu reinterpretări și influențe...

Apropo de new year new me, 2023 s-ar putea numi anul experiențelor noi. Primul care vă provoacă la u...

Cine e 911, cel mai nou nume din muzica trap românească

911, pe numele său adevărat Alex Ghinea, s-a alăturat portofoliului Global Records la doar 15 ani, î...