911 lansează „Alb”, o scrisoare către univers. Piesa s-a auzit în premieră la Virgin Radio Sunday Club

CoolNews, Muzică
share

,,ALB” este o piesă semnificativă pentru 911, căci vorbește despre călătoria și transformarea universului său, în momentul în care a început să privească totul cu iubire. Această piesă este o exprimare muzicală a evoluției sale, unde culoarea albă devine simbolul purității, iubirii și fericirii. „Alb” s-a auzit în premieră la Virgin Radio Sunday Club. 

Cu o viziune profundă, 911 subliniază că fericirea este infinită, atunci când învățăm să privim lumea cu inimile noastre deschise și să iubim oamenii din jurul nostru.

,,<<ALB>>. <<ALB>> e tot acum în jurul meu. <<ALB> și pur a devenit totul când am lăsat iubirea să se manifeste în tot ceea ce mă înconjura. E o călătorie grea, dar frumoasă, care poate câteodată părea imposibilă, să ajungi la puritate, să devii împăcat cu tine și tot din exterior. <<Fericirea e infinită dacă știi să privești, ai oameni lângă tine, dacă știi să iubești.>> Știu că toți ne dorim să devenim mai buni, poate nu acceptăm de fiecare dată, dar dorința așteaptă în noi, doar trebuie să o aprindem. Iar eu, în tot negrul din jurul meu, eu simt că sunt lumină, acum că îmi doresc.” ne spune 911.

NOUĂ UNȘPE (911) este un artist și producător român care și-a făcut rapid un renume în industria muzicală datorită stilului său original. Acesta a studiat muzica clasică, vioară și pian, timp de nouă ani la o școală de muzică din orașul său natal, fapt ce a influențat, fără îndoială, stilul său muzical divers ce încorporează elemente de Hip-Hop, Pop și ambiențe sonice experimentale. Cu un amestec unic de fundaluri muzicale și un talent pentru producerea de piese de succes, NOUĂ UNȘPE a lansat o serie de piese extrem de apreciate, printre care “Miami Bici” cu KILLA FONIC, „Haolo”, cu KILLA FONIC și NANE & “Stai” cu KILLA FONIC și NANE. NOUĂ UNȘPE a colaborat, de asemenea, cu o varietate de artiști, printre care ALINA EREMIA, INNA, AMULY, NANE, AZTECA, RAVA & mulți alții. Ultimul său single se intitulează ,,CULTURA NOUĂ”.

Articole similare

Alduts Sherdley a lansat INTIM, primul album de R&B romanesc dupa 20 de ani, la Sunday Club

“INTIM” este o panză iar Alduts a pictat sentimentele ei pe ea cu detalii foarte fine. “INTIM” a fos...

[Sunday Club] Connect-R: „În maximum 3 ani mă las de muzică”

Virgin Radio Sunday Club, cea mai nouă emisiune de la Virgin Radio Romania, îți aduce în fiecare dum...

Ramona Dumitrescu dă primul play la The Motans - Midnight Gems, un EP cu reinterpretări și influențe...

Apropo de new year new me, 2023 s-ar putea numi anul experiențelor noi. Primul care vă provoacă la u...