Confidenţialitate

8 tipuri de jocuri de noroc (P)

CoolNews
share

Jocurile de noroc sunt vechi de când lumea și indiferent cât de mult ne-am întoarce în timp, acolo unde au fost oameni adunați la un loc a apărut și un fel de joc de noroc sau altul.

De-a lungul mileniilor zeci de tipuri de jocuri de noroc au fost inventate, dintre care le vom enumera aici pe cele mai populare:

1. Sloturile

Cunoscute și sub denumirea de păcănele, sloturile sunt disponibile atât în săli de jocuri terestre cât și pe site-uri online. Obiectivul este să obții o linie de simboluri identice pentru a primi un premiu în bani.

2. Blackjack

Disponibil și pe Unibet, acest joc este printre cele mai populare și mai îndrăgite deoarece se învață ușor, șansele de câștig sunt relativ mari și nivelul de cunoaștere a jocului te ajută cu adevărat să câștigi.

3. Ruleta

Un joc în care norocul joacă un rol important, ruleta este nelipsită din cazinouri și constă în aruncarea unei bile pe o roată care se învârte; jucătorul trebuie să ghicească unde va pica bila.

4. Poker

Disponibil și în varianta video, pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc. Se poate juca oriunde atâta timp cât ai cărți de joc la îndemână și scopul este să obții cea mai valoroasă combinație de cinci cărți schimbând maxim trei cărți din mână cu cele expuse pe masa de joc.

5. Baccarat

Preferat de regi și aristocrați, baccarat este un joc destul de complex, cu reguli exacte. Este unul din jocurile la care se pariază cele mai mari sume de bani și de obicei se joacă în săli separate. A pătruns și în lumea jocurilor de noroc online, mai ales în versiunea mai simplă Punto Banco.

6. Pariuri sportive

Probabil una din cele mai vechi forme de jocuri de noroc, pariurile sportive constă în încercarea de a prezice rezultatul unui eveniment sportiv. Cele mai populare jocuri pe care se pariază sunt fotbalul, cursele de cai, baschetul, tenisul și luptele sportive. Acest tip de pariuri a devenit foarte popular în era digitală pentru că poți paria simplu și rapid  de oriunde, fără să mai fie nevoie să mergi la o sală de pariuri.

7. Loterie

Poate nu ai fost niciodată într-un cazinou, dar ai jucat măcar o dată în viață la loterie sperând să câștigi chiar și un premiu mai mic. Dezavantajele loteriei implică faptul că șansele de câștig sunt extrem de mici și totul ține de noroc, dar speranța unui câștig imens determină oameni de pretutindeni să continue să joace la loterie chiar și săptămânal.

8. Bingo

Bingo nu este doar un joc pe care îl joacă doamnele în vârstă în filmele americane; simplitatea și atractivitatea acestui joc au dus la includerea lui în majoritatea site-urilor de jocuri de noroc. Mulți oameni joacă Bingo de acasă pentru că sălile de bingo nu se găsesc în număr foarte mare în țara noastră și atunci când joci online ești scutit de efortul de a bifa numerele ieșite câștigătoare, acestea bifându-se automat.

Care este jocul tău de noroc preferat și de ce?

 

Articole similare

Întârzii și Câștigi! 2.000.000 de dolari pentru 1 minut de întârziere

Uneori e bine să ajungi cel puțin cu un minut mai târziu, mai ales dacă este un minut de 2.000.000 d...

Playlist cu top melodii tematice pentru pasionații de muzică și jocuri (P)

Descoperă playlist-ul perfect pentru orice jucător de casino, cu muzică tematică și află care sunt c...

Top 5 sfaturi pentru câștiguri mai mari la sloturi (P)

Încerci să câștigi premii mai mari la pacanele online, dar nu știi ce strategie să folosești?? Ei b...