8 actori celebri care nu au urmat o școală de actorie

Celebrități, CoolNews
share

Meseria de actor pare uneori un țel foarte greu de atins.

Pentru unii actori de la Hollywood a fost nevoie de ani de muncă într-o școală de profil, în timp ce pentru alții a fost suficient să apară la filmări.

Găsești aici 10 exemple de actori celebri care nu au urmat niciun curs de actorie.

Brad Pitt

Deși era interesat de actorie, Brad a mers la cursuri de jurnalism. După ce și-a luat licența, Brad a luat decizia de a se muta în California ca să-și urmeze visul de a deveni actor, iar după câteva roluri mici, l-a lovit succesul.

A jucat rolul principal în producții memorabile: ”Interview with the Vampire”, ”Seven Years in Tibet”, ”Inglorious Basterds” sau ”Ocean’s Eleven”.

Jennifer Lawrence

Jennifer a fost descoperită de un agent în timp ce se plimba cu mama ei, iar cariera ei a început să evolueze rapid. S-a făcut remarcată cu rolul lui Katniss Everdeen din ”Hunger Games”, apoi a mai jucat în ”American Hustle”, ”Joy” sau ”Passengers”.

Chris Pratt

Chris a renunțat la colegiu și a lucrat ca vânzător de cupoane de reduceri și ca striper, iar la un moment dat a ajuns să locuiască într-o rulotă pe o plajă din Hawaii.

Acolo a fost descoperit și distribuit în filme precum: ”Guardians of the Galaxy”, ”Jurassic World” sau ”Passengers”.

Heath Ledger

Heath a știut ce vrea, așa că după ce a terminat liceul a intrat deja în meserie. A avut roluri de excepție în ”The Dark Knight”, ”The Imaginarium of Doctor Parnassus” sau ”Brokeback Mountain”.

Tom Cruise

Tom este un alt talent înnăscut. Însă, în adolescență a fost o persoană foarte religioasă, ba chiar a cochetat cu ideea de a se face preot. Viața a vrut altceva pentru el, așa că au urmat roluri principale în filme de acțiune incredibile: ”Top Gun”, ”Mission: Impossible” sau ”The Last Samurai”.

Joaquin Phoenix

Joaquin se trage dintr-o familie de actori și a început să joace de mic, astfel că nu a mai fost nevoie de cursuri de specialitate. Îl știi din producții precum: ”Gladiatorul”, ”Walk the Line” sau ”The Master”.

Gerard Butler

Gerard este licențiat în drept, însă după ce și-a luat diploma a decis că vrea să se facă actor. A devenit faimos pentru rolul din ”300”. L-a mai văzut în comedia romantică ”P.S. I Love You” sau în  animația ”How to Train Your Dragon”.

Russell Crowe

Russell este un alt actor care a prins gustul meseriei din familie. Părinții lui au fost producători de film, iar unul dintre bunici a lucrat în cinematografie. Ca actor a devenit celebru cu rolurile din producțiile: ”Gladiator”, ”A Beautiful Mind” sau ”American Gangster”.

Articole similare

Angelina Jolie se confruntă cu paralizie facială în urma divorțului. Ce a pățit actrița

Opt ani au trecut de când Angelina Jolie și Brad Pitt au pus capăt căsniciei lor, iar această perioa...

Filmările pentru documentarul despre F1, întrerupte după ce Brad Pitt a intrat în grevă

Tot mai multe producții de la Hollywood au fost puse pe „pauză” – în urma grevei actorilor. Ultimul ...

Primele imagini din filmul „Joker 2”. Lady Gaga o va interpreta pe Harley Quinn?

Regizorul filmului „Joker”, Todd Phillips, a oferit publicului primele imagini cu Lady Gaga în parte...