8 actori celebri care nu au urmat o școală de actorie

Celebrități, CoolNews
share

Meseria de actor pare uneori un țel foarte greu de atins.

Pentru unii actori de la Hollywood a fost nevoie de ani de muncă într-o școală de profil, în timp ce pentru alții a fost suficient să apară la filmări.

Găsești aici 10 exemple de actori celebri care nu au urmat niciun curs de actorie.

Brad Pitt

Deși era interesat de actorie, Brad a mers la cursuri de jurnalism. După ce și-a luat licența, Brad a luat decizia de a se muta în California ca să-și urmeze visul de a deveni actor, iar după câteva roluri mici, l-a lovit succesul.

A jucat rolul principal în producții memorabile: ”Interview with the Vampire”, ”Seven Years in Tibet”, ”Inglorious Basterds” sau ”Ocean’s Eleven”.

Jennifer Lawrence

Jennifer a fost descoperită de un agent în timp ce se plimba cu mama ei, iar cariera ei a început să evolueze rapid. S-a făcut remarcată cu rolul lui Katniss Everdeen din ”Hunger Games”, apoi a mai jucat în ”American Hustle”, ”Joy” sau ”Passengers”.

Chris Pratt

Chris a renunțat la colegiu și a lucrat ca vânzător de cupoane de reduceri și ca striper, iar la un moment dat a ajuns să locuiască într-o rulotă pe o plajă din Hawaii.

Acolo a fost descoperit și distribuit în filme precum: ”Guardians of the Galaxy”, ”Jurassic World” sau ”Passengers”.

Heath Ledger

Heath a știut ce vrea, așa că după ce a terminat liceul a intrat deja în meserie. A avut roluri de excepție în ”The Dark Knight”, ”The Imaginarium of Doctor Parnassus” sau ”Brokeback Mountain”.

Tom Cruise

Tom este un alt talent înnăscut. Însă, în adolescență a fost o persoană foarte religioasă, ba chiar a cochetat cu ideea de a se face preot. Viața a vrut altceva pentru el, așa că au urmat roluri principale în filme de acțiune incredibile: ”Top Gun”, ”Mission: Impossible” sau ”The Last Samurai”.

Joaquin Phoenix

Joaquin se trage dintr-o familie de actori și a început să joace de mic, astfel că nu a mai fost nevoie de cursuri de specialitate. Îl știi din producții precum: ”Gladiatorul”, ”Walk the Line” sau ”The Master”.

Gerard Butler

Gerard este licențiat în drept, însă după ce și-a luat diploma a decis că vrea să se facă actor. A devenit faimos pentru rolul din ”300”. L-a mai văzut în comedia romantică ”P.S. I Love You” sau în  animația ”How to Train Your Dragon”.

Russell Crowe

Russell este un alt actor care a prins gustul meseriei din familie. Părinții lui au fost producători de film, iar unul dintre bunici a lucrat în cinematografie. Ca actor a devenit celebru cu rolurile din producțiile: ”Gladiator”, ”A Beautiful Mind” sau ”American Gangster”.

Articole similare

Joker a creat isterie în toată lumea - VIDEO

”Joker”, filmul pentru care Joaquin Phoenix a trecut print-o transformare spectaculoasă, a creat ist...

,,Joker” râde primul în box office-ul românesc

Joaquin Phoenix livrează una dintre cele mai bune interpretări ale legendarului personaj DC, ,,Joker...

Joaquin Phoenix și-a surprins fanii cu apariții surpriză la proiecțiile filmului Joker

Dacă nu ați văzut încă noul film Joker, s-ar putea să aveți parte de o surpriză de proporții... Acto...
X