7 seriale la care trebuie să te uiți, în așteptarea noului sezon „La Casa de Papel” – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Mmmmmnu. Să o lămurim din start. Nu știm încă momentul în care un nou sezon „La Casa de Papel” va fi lansat. Ceea ce știm însă, este că acesta se află în pregătire, analiștii spunând că ar putea apărea spre finalul acestui an.

Dar până atunci, pentru că e deja cunoscut faptul că „La Casa de Papel a fost un fenomen imens și în România, am pregătit o listă cu 7 seriale la care te poți uita, ca să îți mai treacă un pic dorul de Helsinki și ai lui.

Desigur, dacă îți e dor de Helsinki, avem noi un interviu făcut de Ionuț Bodonea, pe care îl poți revedea: 

Numărul 1 pe lista noastră este serialul „Narcos„. Când e vorba de „Narcos” sau „Narcos: Mexico”, nu ai cum să dai greș. Fiecare sezon spune o poveste diferită privind minciuna, ambiția, pasiunea, trădarea și drogurile. Deși „Narcos” nu este la fel de interactiv precum „La Casa de Papel„, esența e cumva aceeași: războiul dintre poliția și infractori.

Al doilea serial din lista noastră este White Lines. În primul rând pentru că vine de la creatorul „La Casa de Papel”, Alex Pina, iar apoi pentru că e genul ăla de serial care te ține tot timpul conectat și pe care ai vrea să îl urmărești în continuu.

Serialul cu numărul 3 pe care vi-l recomandăm nu credem că mai are nevoie de vreo prezentare. Se numește Peaky Blinders și spune povestea unor mafioți irlandezi, care, prin tot felul de combinații, ajung să domine și să controleze o bună parte din Marea Britanie și să aibă acces la conducerea statului.

Ozark e a patra nominalizare pe care o facem. Deși serialul nu este, tehnic, despre un jaf, el spune povestea unui lucru ceva mai plictisitor: spălarea de bani. Nu știi niciodată ce se întâmplă în serialul ăsta și până la urmă, să recunoaștem, cam asta e ceea ce îți dorești, nu?

Probabil că ați auzit cu toții de Prison Break. Dacă v-ați uitat la un serial în care oamenii încearcă cu disperare să pătrundă undeva, nu ar fi interesant să vedem și reversul medaliei? Oameni care încearcă să scape cu orice preț de undeva. În cazul ăsta, din pușcărie.

Ce ziceți de o combinație dintre „Orange Is the New Black” și „La Casa de Papel„? Ei bine, serialul „Vis a Vis” e fix asta. Acesta spune povestea unei tinere ajunsă în temniță, dar ne portretizează altfel și două din actrițele din „La Casa de Papel„: Najwa Nimri (inspectoarea din La Casa de Papel) și Alba Flores (Nairobi din La Casa de Papel).

Ultima recomandare pe care ți-o facem în această listă se numește „Dirty Money”. Te-ai uitat la tot felul de seriale în care infractorii nu sunt prinși, sau pactizează cu poliția? Ei bine, serialul ăsta te ajută să vezi cum sunt instrumentate cazurile în viața reală.

Articole similare

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...

Bridgerton revine cu sezonul 3 în două părți, în mai și iunie

Astăzi, Netflix și Shondaland anunță că Bridgerton va reveni pentru cel de-al treilea sezon în 2024....

Vezi aici trailerul pentru BERLÍN, un spinoff La Casa de Papel

„Suntem aici pentru a studia un jaf la cea mai mare casă de licitații din Paris”. Netflix lansează a...