Confidenţialitate

5 Seconds of Summer lansează ”Easier” – VIDEOCLIP

Muzică
share

5 Seconds of Summer (5SOS) explorează noi universuri sonice și se avântă în tumultul unor noi texturi și ritmuri odată cu lansarea unui nou single, „Easier”, produs de către Andrew Watt, Louis Bell și Charlie Puth.

este piesa în care ne-am pus toată încrederea. La nivel vizual și sonor, este o dovadă de curaj, ce ne-a permis nouă, membrilor trupei, să explorăm noi sunete și stări. Cred cu tărie că este începutul unei noi ere pentru 5SOS”, declară Luke Hemmings, vocalistul trupei.

„Această piesă este este ceva ce, în subconștient, ne-am dorit mereu să lansăm. Împreună cu euforia și duritatea videoclipului, pot să spun că este cea mai bună piesă a noastră”, declară Calum Hood, basistul trupei.

Videoclipul ce acompaniază „Easier” a fost realizat de către Grant Singer (The Weeknd, Lorde) și reprezintă o veritabilă experiență vizuală. Materialul video a fost filmat în două locuri istorice din California de sud – peșterile Bronson din Griffith Park și Abbey Memorial Park.

„Am vrut să aducem în actualitate suflul cinematografic al videoclipurilor anilor ’90. Materialul este inspirat de ideea renașterii și de cele patru elemente: pământ, aer, foc și apă. Am vrut să fac ceva dramatic și exploziv, așa cum nu a mai avut această trupă înainte”, declară regizorul videoclipului.

Articole similare

VIDEO: Amna și Liviu Teodorescu lansează ”Sper s-o iubești”

AMNA colaborează pentru prima oară cu Liviu Teodorescu și lansează „Sper s-o iubești”, o poveste emo...

Gwen Stefani a lansat primul videoclip din 2021 - VIDEO

Gwen Stefani a lansat videoclipul piesei „Let Me Reintroduce Myself” chiar în prima zi a anului 2021...

Katy Perry - piesă despre problemele din relația ei

Katy Perry a mai lansat un videoclip pentru o piesă de pe noul album ' SMILE' . Videoclipul piesei '...