Confidenţialitate

5 Seconds of Summer lansează ”Easier” – VIDEOCLIP

Muzică
share

5 Seconds of Summer (5SOS) explorează noi universuri sonice și se avântă în tumultul unor noi texturi și ritmuri odată cu lansarea unui nou single, „Easier”, produs de către Andrew Watt, Louis Bell și Charlie Puth.

este piesa în care ne-am pus toată încrederea. La nivel vizual și sonor, este o dovadă de curaj, ce ne-a permis nouă, membrilor trupei, să explorăm noi sunete și stări. Cred cu tărie că este începutul unei noi ere pentru 5SOS”, declară Luke Hemmings, vocalistul trupei.

„Această piesă este este ceva ce, în subconștient, ne-am dorit mereu să lansăm. Împreună cu euforia și duritatea videoclipului, pot să spun că este cea mai bună piesă a noastră”, declară Calum Hood, basistul trupei.

Videoclipul ce acompaniază „Easier” a fost realizat de către Grant Singer (The Weeknd, Lorde) și reprezintă o veritabilă experiență vizuală. Materialul video a fost filmat în două locuri istorice din California de sud – peșterile Bronson din Griffith Park și Abbey Memorial Park.

„Am vrut să aducem în actualitate suflul cinematografic al videoclipurilor anilor ’90. Materialul este inspirat de ideea renașterii și de cele patru elemente: pământ, aer, foc și apă. Am vrut să fac ceva dramatic și exploziv, așa cum nu a mai avut această trupă înainte”, declară regizorul videoclipului.

Articole similare

Amuly și Liviu Teodorescu au lansat videoclipul ”Modestia” (VIDEO)

După ce Amuly și Liviu Teodorescu au adus piesa în premieră la Liza și Fere, luni seara la Virgin Ra...

Bruja lansează ”Bibelou” (VIDEO)

Bruja, prima artistă care a reușit să se facă remarcată pe scena hip-hop din România, lansează ”Bibe...

PAX și The Motans cântă despre ”Vara în care m-ai găsit” (VIDEO)

Piesa ”Vara în care m-ai găsit” a fost compusă de PAX și Denis Roabeș (The Motans) și are toate șans...