5 Seconds of Summer lansează ”Easier” – VIDEOCLIP

Muzică
share

5 Seconds of Summer (5SOS) explorează noi universuri sonice și se avântă în tumultul unor noi texturi și ritmuri odată cu lansarea unui nou single, „Easier”, produs de către Andrew Watt, Louis Bell și Charlie Puth.

este piesa în care ne-am pus toată încrederea. La nivel vizual și sonor, este o dovadă de curaj, ce ne-a permis nouă, membrilor trupei, să explorăm noi sunete și stări. Cred cu tărie că este începutul unei noi ere pentru 5SOS”, declară Luke Hemmings, vocalistul trupei.

„Această piesă este este ceva ce, în subconștient, ne-am dorit mereu să lansăm. Împreună cu euforia și duritatea videoclipului, pot să spun că este cea mai bună piesă a noastră”, declară Calum Hood, basistul trupei.

Videoclipul ce acompaniază „Easier” a fost realizat de către Grant Singer (The Weeknd, Lorde) și reprezintă o veritabilă experiență vizuală. Materialul video a fost filmat în două locuri istorice din California de sud – peșterile Bronson din Griffith Park și Abbey Memorial Park.

„Am vrut să aducem în actualitate suflul cinematografic al videoclipurilor anilor ’90. Materialul este inspirat de ideea renașterii și de cele patru elemente: pământ, aer, foc și apă. Am vrut să fac ceva dramatic și exploziv, așa cum nu a mai avut această trupă înainte”, declară regizorul videoclipului.

Articole similare

“Lupul solitar”, noul single Zdob și Zdub - VIDEOCLIP

Pornind de la simbolistica extrem de apăsătoare ce se leagă de credință și mitologie, băieții de la ...

5 Seconds of Summer lansează ”Easier” - VIDEOCLIP

5 Seconds of Summer (5SOS) explorează noi universuri sonice și se avântă în tumultul unor noi textur...

BOKA lansează ”Slow down” - VIDEOCLIP

BOKA, fenomenul de pe scena deep house, lansează piesa „Slow down”. https://www.youtube.com/watc...
X