Confidenţialitate

5 femei celebre ce au schimbat muzica de-a lungul timpului FOTO

Celebrități, CoolNews
share

De-a lungul timpului, scenele și studio-urile muzicale s-au schimbat în bine și au evoluat datorită femeilor cu voci și sentimente puternice ce ne-au împărtășit talentul lor prin piese marcante pentru istoria muzicii.

La fel cum spunea și Ellie Goulding în discursul de la Brit Awards, „Suntem foarte mândre că suntem femei. Și, dacă suntem de acord, putem spune că ne-am înălțat de-a lungul anilor.”

Cu ocazia zilei internaționale a femeilor, amintim că a fost nevoie doar de un imbold și câteva femei geniale ca muzica să se schimbe de-a lungul timpului, iar noi le celebrăm astăzi, aici.

1.Beyoncé este, simplu spus, un model pentru femei din întreaga lume. Ea a avut un impat suprem și continuă să ridice ștacheta prin tot ceea ce face. Premiile Grammy câștigate, 20 la număr, sunt emblema talentului, a atitudinii și a sârguinței sale.

2.Madonna este regina muzicii pop și a transmis mesaje puternice încât la începutul carierei acum 35 de ani, și continuă să inspire zi de zi. A ridicat o adevărată generație de artiste pop și este cea mai bine vândută artistă.

3.Adele are 29 de ani și a dărâmat cele mai multe recorduri în istoria muzicii. A devenit prima artistă cu două apariții în top cinci în topurile pieselor și ale albumelor în același timp. De asemenea, Adele a schimbat industria muzicală în bine prin direcționarea reflectorului pe voce, nu pe trup.

4.Rihanna poate fi numită și The Boss. Descoperită după ce Jay-Z i-a auzit vocea, Rihanna a devenit rapid una dintre cele mai vândute cânterețe a tuturor timpurilor. Colaborările impresionante în funcție de tendințele muzicale i-au adus respectul cuvenit și o fac etalon în ceea ce privește stilul incomparabil.

5.Ellie Goulding este recunoscută pentru că își ține mereu concertele cu casa închisă și transmite puternice emoții publicului. Poate artista care dăruiește cel mai mult din sufletul său în timpul concertelor și își iubește munca și publicul la nebunie, iar asta se vede și impresionează mereu.

 

 

 

 

Articole similare

Grammy 2023: Beyoncé și Adele se bat pentru „albumul anului”! Lista nominalizărilor e chiar aici...

Nominalizările pentru premiile Grammy 2023 au sosit! Am strâns toate informațiile de care ai nevoie,...

Rihanna a lansat melodia "Lift Me Up", piesa principala de pe soundtrack-ul filmului "The Black Pant...

Rihanna – icon-ul, designerul, antreprenorul, filantropul și cel mai bine vândut artist de single-ur...

Rihanna lansează prima ei melodie în șase ani

Rihanna tocmai a anunțat data la care va lansa prima ei melodie nouă, prima în ultimii șase ani și e...