3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le auzi

CoolNews
share

O tură de Silent Walking face bine sănătății!

OMS recomandă generației Z „silent walking”, mișcarea în aer liber fără telefoane mobile sau căști. Studiile spun că tinerii care au până în 24 de ani – nu se înghesuie să meargă pe jos, iar când fac asta sunt conectați la diverse dispozitive și nu mai sunt atenți la ce se întâmplă în jur.

În acest context, la nivel internațional, pe rețelele de socializare începe să fie promovată tot mai puternic mișcarea fără telefoane mobile ori căști, așa-numita „silent walking”.

Rocker-ii de la KISS si-au prezentat avatarurile care vor sustine concerte de acum incolo.

Trupa KISS a susținut sâmbătă, la Madison Square Garden din New York City, ultimul concert din turneul de adio End of the Road. În timpul bisului, fondatorii Paul Stanley si Gene Simmons, impreuna cu chitaristul Tommy Thayer si bateristul Eric Singer – au părăsit scena înainte ca KISS-ul virtual să se lanseze într-o interpretare a piesei „God Gave Rock And Roll To You”.Avatarurile au fost create de compania lui George Lucas și cei care au facut show-ul ABBA Voyage.

Posibile discuții la Consiliul JAI privind aderarea României la Schengen, dar nu și un vot

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) al Uniunii Europene se reuneşte, la Bruxelles, în zilele de 4-5 decembrie 2023, pe agenda discuţiilor aflându-se ca subiect posibil şi aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen. Surse guvernamentale din România declarau, la 28 noiembrie, că la Consiliul JAI din 4 şi 5 decembrie nu va exista un vot pe acest subiect. Alte subiecte ce se vor discuta: lupta UE împotriva criminalităţii organizate, răspunsul UE la invadarea Ucrainei de către Rusia, politica UE în domeniul migraţiei şi al azilului, răspunsul UE la terorism etc.

La mulți ani, Jay Z!

Shawn Corey Knowles-Carter aka Jay-Z împlinește astăzi, 4 decembrie, 54 de ani.  Cunoscutul rapper, om de afaceri, producător de discuri, antreprenor, filantrop și actor American s-a născut în Brooklyn, New York și are o avere personală de peste  2,5 miliarde USD în 2023 conform Forbes.

Articole similare

LINO Golden și JO își unesc vocile pentru prima dată și aduc în playlist-uri „Ultimul Dans"

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Oana Tache, de la Virgin Radio România, la catedra SNSPA

Din acest semestru, urmând trend-urile internaționale care aduc din ce în ce mai mulți experți, pers...

Interviu EXCLUSIV: Jesus Carmona – Director for Media al Parlamentului European

Alegerile europarlamentare vor avea loc între 6-9 iunie în toate țările blocului comunitar. In Roman...