2017: anul în care și o banală insignă a primit display cu LED

Tech
share

Un lucru este sigur: la modul (sau halul, depinde de perspectiva din care privești lucrurile :D) în care evoluează tehnologia, mână în mână cu viteza conexiunilor și portabilitatea din ce în ce mai pronunțată a device-urilor, cât de curând ne vom fi implantat diverse chestii electronice prin diferite părți ale corpului, o simplă pastilă de paracetamol va fi devenit un nanobot care, odată înghițit, vindecă durerea cu un mini laser din dotare, iar ciorba de potroace va fi făcută de androidul personal (cu tot cu făcut piața).

Dar până atunci (în câțiva ani de acum), să ne minunăm la o nouă victorie a evoluției tehnologice: insigna deșteaptă. Cât de deșteaptă? Păi destul de: are un ecran AMOLED 400 x 400 pixels, poate afișa orice fel de imagine (inclusiv gif-uri) cu ajutorul aplicației instalate pe telefon, se atașează de haine printr-un magnet și are o baterie care cică ține cam 24 de ore.

Costă 99 USD (cam mult pentru un ecran atât de mic) dar hei, cine o să poată da o replică printr-un meme doar arătând cu degetul spre piept? Vezi aici mai multe detalii despre insigna deșteaptă Beam Authentic

Articole similare

A apărut al doilea album post-mortem al lui Pop Smoke

Al doilea album post-mortem al lui Pop Smoke, "Faith", a fost lansat astăzi. Proiectul muzical "...

Tamagotchi se întoarce (VIDEO)

Nostalgic? Tamagotchi se întoarce, după mai bine de 25 de ani. Dacă nu ai idee ce este un tamagotch...

Studiu: Românii vor electronice smart, dar nu au bani ca să le cumpere

Potrivit Reveal Marketing Research, 79% dintre români afirmă că preţul este principalul criteriu de ...