Advertisement
Advertisement

12 celebrități care au avut probleme din cauza faimei

Celebrități, CoolNews
share

Multă lume tânjeşte după faimă şi bani, dar ce se întâmplă când eşti persoană publică şi ai foarte mult din amândouă? După cum spune şi vorba “Ce e prea mult strică”, multe celebrităţi au cedat din cauza presiunii și a atenției publice.

1. Primul pe listă este actorul Charlie Sheen, care este un exemplu „de manual”. După o carieră de peste 30 de ani în actorie, Sheen a clacat şi a început să se poarte destul de deplasat chiar în timp ce filma pentru bine-cunoscuta serie “Doi bărbaţi şi jumătate”, în final fiind concediat. Problemele cu drogurile care au apărut apoi i-au pus cariera într-un con de umbră și l-au făcut bătaia de joc a multora din industrie. Serialul „Anger Management” i s-a potrivit apoi ca o mănușă.

2. Marilyn Monroe este nelipsită dintr-un astfel de top. Sex-simbolul din anii ’60 a avut numeroase căderi nervoase din cauza faimei. Încă de la vârsta de 8 ani a fost internată pentru schizofrenie paranoidă, mai apoi a declarat că aude voci şi s-a tratat şi pentru acest lucru. Actriţa a cedat de tot în 1962 când a fost găsită moartă în locuinţa sa din California. Cu toate astea, a devenit subiectul uneia din cele mai cunoscute teorii ale conspirației.

3. Cunoscută pentru rolurile din “She’s the man” sau “What I like about you”, actriţa Amanda Bynes a suferit şi ea multiple căderi nervoase de-a lungul carierei. A condus sub influenţa aloolului, în timp ce îi scria Preşedintelui pe Twitter despre asta, a fost dată afară din sala de gimnastică, a umblat prin New York cu o pătură pe cap, şi-a umplut faţa de operaţii estetice şi a intrat într-un scandal monstru cu Rihanna, iar acestea sunt doar câteva dintre “ieşirile” fostei actriţe.

4. Britney Spears nu avea cum să lipsească din acest top. Artista a trecut de-a lungul carierei de la fetiţa drăguţă îmbrăcată cu uniformă şcolară la imaginea de fată punk, rasă în cap şi a avut momentele ei în care se purta nebuneşte. Cumva a găsit puterea să se reculeagă şi a revenit pe scenă cu hituri precum “Womanizer” sau “I wanna go”. După 2 căsnicii ratate își reface viața și se bucură de dragostea copiilor ei cu care se mândrește.

5. Dave Chappelle este poate unul dintre cei mai amuzanţi actori şi unul dintre cei mai buni comedianţi. Prea multă faimă i-a adus însă necazuri după ce a semnat un contract uriaş, artistul a susţinut un show de stand–up comedy într-un oraş american, în mijlocul căruia a coborât dintr-o dată de pe scenă şi a plecat în… Africa. Explicaţia lui a fost că după ce câştigi o sumă mare de bani trebuie să dai explicaţii anumitor oameni şi că presiunea l-a doborât.

6. Christian Bale a fost şi el protagonistul unei scene în care şi-a pierdut cumpătul. Cunoscut pentru rolul din trilogia “Batman”, actorul a făcut scandal pe platoul de filmare al filmului “Terminator: Salvation”. Din fericire, cariera nu i-a fost afectată, iar Bale rămâne unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood.

7. Lindsay Lohan a fost şi ea afectată de faimă şi a devenit subiectul multor episoade în care şi-a pierdut minţile din cauza alcoolului sau a drogurilor. Cunoscută pentru rolurile pe care le-a jucat, mai apoi pentru cariera de model, iar în final pentru faptul că şi-a lansat propria colecţie de haine, Lohan este una dintre actriţele vânate de paparazzi, care de abia aşteaptă să o prindă în pe picior greşit din nou.

8. Miley Cyrus a călcat şi ea pe urmele colegelor de breaslă, Britney Spears sau Lindsay Lohan. Odată fetiţa nevinovată din serialele Disney, Cyrus a trecut la cântăreaţa vulgară care mimează orgasmul pe scenă, se bate cu paparazzi sau izbucneşte în plâns în timpul unui concert.

9. Martin Lawrence, unul din cei doi “Baieţi răi”, a fost şi el protagonistul unei scene. Cunoscut pentru ieşirile nervoase, dar şi pentru problemele cu drogurile, actorul a fost prins pe străzile din Los Angeles în timp ce flutura o armă încărcată şi striga la trecători să lupte cu puterea.

10. Russell Crowe a suferit şi el o cădere nervoasă în 2005 când, fiind în New York, a încercat să o sune pe nevasta lui care se afla în Australia, dar telefonul nu a mers. Actorul a coborât la recepţie şi i-a dat cu telefonul în cap unui angajat al hotelului. Episodul a fost rapid uitat, iar cariera lui Crowe a continuat să stralucească.

11. Justin Bieber este cel mai grăitor exemplu. Imaginea de copilul nevinovat a lăsat repede loc aroganței și scandalurilor. Prins când conducea sub influenţa alcoolului, mai apoi când se certa cu un ofiţer de poliţie sau că urina în public, Justin Bieber rămâne un cântăreţ urât de unii şi iubit de alţii. Acum e imaginea unui brand de haine, își cere scuze public pentru comportamentul deplasat și încearcă să dreagă busuiocul…

12. Robert Downey Jr., starul din “Iron Man” a avut şi el probleme în primii ani ai celebrităţii. Mai exact a fost surprins în 1996 conducând cu viteză pe Sunset Boulevard. Până aici nimic ieşit din comun. Partea nebunească este că era dezbrăcat complet şi arunca cu… şobolani imaginari. Actorul a recunoscut atunci că are o problemă cu alcoolul şi cu drogurile şi că de multe ori a încercat să îşi ia viaţa din această cauză. A trecut peste toate, e fericit soț și tată și evită în multe interviuri să vorbească despre acea perioadă neagră din viața lui.

Articole similare

Hailey și Justin Bieber își așteaptă primul copil. Cum au făcut publică vestea

Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți în curând. Vestea a fost împărtășită pe reț...

Cripta de lângă mormântul lui Marilyn Monroe, vândută cu 195.000 de dolari. Cumpărătorul își dorea s...

Un investitor în tehnologie din Beverly Hills, Anthony Jabin, a achiziționat recent o criptă funerar...

Premiile Grammy 2024: Record istoric pentru Taylor Swift, după ce artista a primit a patra oară trof...

S-au decernat premiile Grammy care recompensează performanțele din industria muzicală. Cântăreața am...