Confidenţialitate

10 staruri care nu-și mai găsesc un job la Hollywood

Celebrități, CoolNews
share

Kristen Stewart era doar o puștoaică atunci când a fost aleasă pentru rolul principal din seria ”Twilight”. După acest moment wow al carierei sale, a urmat distribuirea în producția ”Snow White and the huntsman” și apoi nimeni nu a mai auzit de Kristen.

Shia LaBeouf a făcut istorie cu rolul din seria Transformers”. Au urmat colaborări cu două dintre cele mai mari staruri ale filmului american, cea cu Harrison Ford pentru Indiana Jones și cea cu Michael Douglas pentru producția ”Wall Street: Money Never Sleeps”. Într-un interviu pentru promovarea acestuia din urmă a intrat în conflict cu regizorul Steven Spielberg și nu a mai primit niciun rol important de atunci.

Cameron Diaz era una dintre cele mai populare actrițe de la Hollywood în anii ’90 și la începuturile anilor 2000. De ceva vreme pare că a dispărut cu totul!

John Travolta este unul dintre cei mai mari actori americani. De-a lungul anilor a interpretat super roluri în filme precum: ”S-a furat un tren 123”, ”Pulp Fiction”, ”Face/OFF”. Cu toate astea, nu a mai primit un rol principal de ani de zile.

Un alt nume mare de la Hollywood este Jim Carrey. Sigur te-ai prăpădit de râs la filmele lui. Acum însă, a fost dat uitării.

Nici de actrița Hilary Swank, câștigătoare a două premii Oscarnu s-a mai auzit de ceva vreme.

Katherine Heigl a devenit cunoscută cu rolul din ”Anatomia lui Grey”. Au urmat câteva roluri în producții romantice pentru marele ecran și apoi liniște. De curând a anunțat că se întoarce în producția de televiziune ”Suits”!

Ashton Kutcher este cunoscut mai mult pentru relația cu  Demi Moore decât pentru rolurile în care a fost distribuit în ultimii ani.

Taylor Lautner este alt nume care se leagă de seria ”Twilight” și cam atât.

Pentru încheiere am păstrat-o pe Giuliana Rancic, vedeta de televiziune care era mereu prezentă pe covorul roșu, intervievând starurile momentului. Nu mai face acest lucru de prea multă vreme deja.

Articole similare

Mila Kunis și Demi Moore, ambele soții ale lui Ashton Kutcher, actrițe în aceeași reclamă: „Avem atâ...

Mila Kunis este căsătorită cu Ashton Kutcher din 2015, iar cuplul împarte doi copii, în timp ce Demi...

Charlie's Angels se întorc

Charlie's Angels se întorc la TV, în această vară. Cameron Diaz, Drew Barrymore și Lucy Liu sunt „În...

Cameron Diaz spune că s-a lăsat de tot de actorie. Motivul

Cameron Diaz spune că s-a lăsat de tot de actorie, potrivit Harpers Bazaar. Actrița a declarat în...