10 filme și seriale noi care se lansează pe Netflix în luna mai

CoolNews, Filme
share

Curios ce filme și seriale se vor lansa (sau s-au lansat deja) în luna mai pe Netflix? Avem aici top 10 lansări pe platfomă în această lună:

FILME

O noapte şi o viaţă întreagă

O film dramatic care spune povestea unui tânăr condamnat la închisoare pe viaţă pentru omucidere. În spatele gratiilor, acesta se confruntă cu realitatea dură a sistemului penitenciar şi analizează circumstanţele care l-au făcut să ajungă aici.

Soţia devotată

Un thriller poliţist produs în India, care spune povestea unei femei al cărei soţ, medic devotat, este condamnat la închisoare pentru mai multe crime cumplite. Ea va încerca să comită o crimă la indigo, pentru a-i dovedi nevinovăţia.

Cele optsprezece daruri

O dramă emoţionantă în limba italiană, despre o mamă care are cancer în fază terminală. Femeia lasă în urmă 18 cadouri, pe care fiica ei încă nenăscută să le primească la fiecare aniversare, până la majorat.

Cealaltă Missy

Tim, un corporatist bogat, crede că a invitat-o pe femeia visurilor sale într-o vacanţă exotică în Hawaii. Abia în avion realizează că i-a dat mesaje unei alte fete, cu acelaşi nume, cu care a avut o întâlnire de coşmar. O comedie romantică cu David Spade în rolul principal.

Intuiţie

Un film de suspans despre o poliţistă începătoare care cercetază alături de un detectiv uciderea unei tinere de 19 ani. Suspectul principal: prietena ei cea mai bună.

SERIALE

Aproape fericit

Un serial de comedie în limba spaniolă care spune povestea lui Sebastian, un prezentator de radio, care încearcă să îşi pună viaţa pe picioare, pe fondul relaţiei cu fosta soţie, faţă de care încă mai are sentimente.

În negura nopţii

Un serial SF cu temă apocaliptică. Un eveniment cosmic misterios face Soarele să distrugă totul în cale. Pasagerii unui zbor de noapte se văd puşi în situaţa de a face tot ce le stă în putere pentru a rămâne în viaţă.

Hollywood

Un serial de dramă care spune povestea unui grup de actori care încearcă să îşi lanseze cariera la Hollyood, indiferent de preţul plătit.

Space force

Un serial de comedie american, despre nişte oameni care primesc ca sarcină înfiinţarea Forţei Spaţiale, o nouă ramură a armatei americane.

Articole similare

Cripta de lângă mormântul lui Marilyn Monroe, vândută cu 195.000 de dolari. Cumpărătorul își dorea s...

Un investitor în tehnologie din Beverly Hills, Anthony Jabin, a achiziționat recent o criptă funerar...

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame. Eminem, 50 Cent şi Snoop Dogg, printre prietenii c...

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame! Alături de el au fost Eminem, 50 Cent şi Snoop Dog...

Actorul Adan Canto, cunoscut pentru rolurile din "X-Men”, "Narcos” și "Designated Survivor”, a murit...

Actorul Adan Canto, cunoscut pentru rolurile din „The Cleaning Lady”, „Designated Survivor” și „Narc...