Confidenţialitate

10 actrițe care au trecut prin antrenamente dure ca să arate demențial pe marele ecran

Celebrități, CoolNews
share

Actrițele de la Hollywood se dau mereu peste cap pentru ca imaginea lor să arate impecabil. Unele dintre ele însă au fost nevoite să facă mult mai mult pentru anumite roluri.

Ele au trecut chiar prin antrenamente dure ca să-ți arate că și-au meritat rolul.

Gal Gadot

Gal a lucrat 9 luni la sală pentru rolul din ”Wonder Woman” și a ținut o dietă care a ajutat-o să mai pună peste 7 kilograme de mușchi după un antrenament susținut în medie câte șase ore pe zi.

”E totul numai mușchi. Mă simt așa de bine acum. M-am uitat la poze de acum 5 ani în care eram așa de slabă,” a declarat actrița pentru Glamour.

Jennifer Lawrence

Pentru a o interpreta pe eroina Katniss Everdeen în franciza ”Jocurile foamei”, Jennifer Lawrence a urmat un program special de antrenament care a inclus tehnici de supraviețuire, sprinturi, tras cu arcul.

Scarlett Johansson

În francizele ”Iron Man” și ”Avengers”, Scarlett arată super bine datorită unui regim care a ajutat-o sa mai ia în greutate și a unor antrenamente de mânuit arme.

Hilary Swank

Pentru rolul din producția câștigătoare a unui premiu Oscar, ”Million Dollar Baby”, Hilary și-a schimbat cu totul stilul de viață și a adoptat o rutină în care antrenamentele, mesele ei și chiar somnul erau planificate cu mare atenție.

Natalie Portman

”Au fost câteva nopți în care am crezut literalmente că o să mor”, a declarat actrița despre antrenamentul care a adus-o în formă pentru rolul din pelicula câștigătoare a unui Oscar, ”Black Swan”. Actrița a petrecut un an făcând antrenamente de balet câte 5 ore pe zi.

Lupita Nyong’O

Pentru rolul din ”Black Panther”, Lupita își începea antrenamentele chiar și la 3 dimineața.

Alicia Vikander

Alicia Vikander este noua Lara Croft din ”Tomb Raider”, iar pentru acest rol a trebuit să adauge corpului ei 12 kilograme de masă musculară.

Charlize Theron

Pentru rolul din ”Atomic Blonde”, Charlize și-a crăpat doi dinți în timp ce se antrena câte 4 ore pe zi în arta de a bate oameni.

Anne Hathaway

Pe lângă antrenamente fizice, Anne a avut o dietă foarte strictă, aproape vegană, cu mese la fiecare două ore pentru rolul din ”Catwoman”.

Demi Moore

Dintre toate cel mai dur antrenament a fost cel prin care Demi Moore a trecut pentru rolul din ”G.I. Jane”. Ea s-a antrenat cu un  instructor al Navy SEAL.

Articole similare

Jennifer Aniston își caută un nou iubit: „Mi-ar plăcea să nu fie din industrie”

La cât de bine arată Jennifer Aniston la vârsta ei, cu siguranță nu-i va fi greu să își găsească, în...

VIDEO: John Cena își cere scuze în mandarină fanilor chinezi. A declarat că ”Taiwan e țară”...

"Taiwan este prima ţară care poate urmări Fast & Furious 9", a spus actorul John Cena în timpul ...

Will Smith spune că n-a întâlnit niciodată o persoană rasistă care era și inteligentă

Într-un tur de promovare pentru noua sa serie de pe Netflix, "Amend: The Fight For America", Will Sm...