Confidenţialitate

Zlatan Ibrahimovic, record de goluri la 39 de ani

Celebrități, CoolNews
share

Zlatan Ibrahimovic este unul din acei jucători care pare că sunt făcuți din vin: îmbătrânesc și devin din ce în ce mai buni.

Zlatan a mai bifat o bornă importantă în cariera sa, în weekend, marcând golul cu numărul 500 la nivelul echipelor de club. Zlatan are 39 de ani și a înscris în weekend de două ori în poarta lui Crotone, „lanterna roșie” a campionatului italian.

Zlatan Ibrahimovic a înscris 18 goluri pentru Malmo, după care a făcut pasul la Ajax, unde a marcat de 48 de ori. În 2004, a fost transferat de Juventus, echipă pentru care a punctat de 26 de ori. În tricoul lui Inter, suedezul a dat 66 de goluri, pentru Barcelona și-a trecut numele pe lista marcatorilor în 22 de rânduri, iar pentru PSG a bifat 156 de reușite.

La Manchester United a marcat de 29 de ori, în MLS, pentru LA Galaxy, de alte 53 de ori, iar în tricoul lui AC Milan a reușit 83 de goluri.

AC Milan-ul lui Zlatan este pe primul loc în Italia, cu 49 de puncte, la doar 2 puncte de Inter Milano și la 7 puncte de campioana Juventus.

Articole similare

Zlatan Ibrahimovic dă fotbalul pe actorie

Zlatan Ibrahimovic dă fotbalul pe actorie pentru o vreme. Forbalistul lui AC Milan va apărea în n...

Robert Lewandowski, în topul select al jucătorilor care au depășit 500 de goluri în carieră și se af...

Robert Lewandowski, jucătorul lui Bayern Munchen, a intrat în clubul select al jucătorilor de fotbal...

Zlatan Ibrahimovic a înscris în fiecare din ultimii 23 de ani

Zlatan Ibrahimovic este, fără îndoială, unul din acele personaje care vor rămâne în istoria fotbalul...