Zendaya, all black la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Ce alte vedete au participat

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Zendaya a avut parte de o transformare impresionantă la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Modelul internațional a pozat într-o ținută neagră, îndrăzneață. Diva a participat alături de alte nume sonore la prezentările de modă. Vedeta a privit cu entuziasm prezentarea colecției de primăvară-vară a casei de moda Schiaparelli, scrie catine.ro.

Zendaya a furat privirile tuturor atunci când și-a făcut apariția la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul, în vârstă de 27 de ani, a ales o ținută neașteptată. Actrița din Euphoria a decis să aibă parte de o schimbare completă de look pentru marele eveniment.

Și Jennifer Lopez a participat la săptămâna modei de la Paris 2024. Soția lui Ben Affleck a ales o ținută elegantă, însă nu acest aspect a atras atenția tuturor celor prezenți. Un alt detaliu a stârnit comentariile admiratorilor săi. JLo a ales să renunțe la extensii și să-și lase la vedere parul natural.

Casa de moda Schiaparelli, aflata sub conducerea designerului Daniel Roseberry, a deschis Saptamana Modei Haute Couture 2024 de la Paris cu o celebrare a suprarealismului care a definit inceputurile brandului creat de Elsa Schiaparelli.

Noua colectie a fost prezentata in cadrul Petit Palais si a ilustrat vremurile glorioase ale casei de moda din anii ’30, fiecare aspect fiind adaptat la tendintele actuale in materie de forme, siluete, materiale si texturi, inclusiv tinute realizate in culoarea anului 2024.

 

sursa foto: X/@TooFab

Articole similare

Ben Affleck declară că a avut ”nebunie temporară” când s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, iar acum div...

Conform relatărilor din presa americană, Ben Affleck intenționează să divorțeze de Jennifer Lopez, d...

Jennifer Lopez se întoarce pe micile ecrane în „The Mother”. De când va fi disponibil filmul

În timp ce se ascunde de oameni periculoși, o asasină iese din ascunzătoare pentru a-și proteja fiic...

Jennifer Lopez, discuție aprinsă cu soțul ei, Ben Affleck, la Gala Premiilor Grammy

Jennifer Lopez i-a cerut soțului ei iubit, Ben Affleck, în timpul galei Premiilor Grammy de duminică...