Confidenţialitate

Zedd lansează „Inside Out”, alături de Griff (VIDEO)

Muzică
share

Piesa „Inside Out” se încadrează în stilul ce l-a consacrat pe Zedd şi care l-a făcut să fie aclamat de criticii muzicali din toată lumea. Împreună cu vocea incredibilă a lui Griff, „Inside Out” este gata să fie un alt single remarcabil marca Zedd.

Zedd spune despre „Inside Out” că a lucrat la ea mai bine de un an și jumătate,

„Am început să lucrez cu aproximativ un an și jumătate în urmă și sunt incredibil de mândru pentru că a văzut, în sfârșit, lumina zilei. Suntem într-un context atât de tensionat, încât simt că acest cântec poate oferi oamenilor un sentiment de speranță, atât de indispensabil. Mereu mă străduiesc să încerc lucruri noi din punct de vedere muzical. Având în vedere acest lucru, această melodie pare foarte nouă, dar și familiară, în același timp. Îi multumesc lui Griff pentru că a adus un nivel atât de intens de emoție la ‘Inside Out’ cu vocea ei specială”, spune Zedd .

Griff, la rândul său declară: „Acest cântec, pentru mine, este despre orice relație din viața ta ce merită salvată, indiferent dacă este platonică sau romantică. Simt că în zilele noastre totul este despre cum arată lucrurile în exterior și, așadar, ideea de a iubi pe cineva cu adevărat pare un lucru extrem de important de comunicat în această perioadă”.

În plus, față de lansarea „Inside Out”, Zedd va participa și la The MDA Kevin Hart Kids Telethon, un eveniment în beneficiul Asociației Distrofiei Musculare și Help From the Hart Charity. Evenimentul va fi transmis în direct pe 24 octombrie, de la ora 20:00 ET, pe platformele LOL Network, inclusiv YouTube și Pluto TV, plus Facebook, TikTok, Triller și Twitch.

Articole similare

Martin Garrix și Zedd lucrează la o colaborare iminentă

Martin Garrix și Zedd lucrează împreună la o nouă piesă pe care speră să o lanseze până începe sezon...

9 puști simpatici care s-au transformat în DJ-ii tăi preferați

Înainte să rupă scenele internaționale, cu muzică bună, pe la toate festivalurile, inclusiv pe la Un...

Se stârnește un război între Diplo și Zedd

Lumea EDM e în șoc după ce Diplo și Zedd au dezgropat un vechi conflict cu ajutorul unui dj basarabe...