YUKA cântă despre acel ,,Tu”

CoolNews, Muzică
share

Melodia începe într-o notă delicată, cu o armonie simplă care pune în evidență vocea puternică și expresivă a artistei. Versurile conturează povestea unei iubiri care s-a stins, cu toate amintirile și emoțiile asociate cu acea persoană specială. YUKA transmite cu o sinceritate tulburătoare toate nuanțele complexe ale inimii sale în această piesă intitulată simplu- – ,,Tu”.

Piesa a fost scrisă de YUKA, Alecsa Dumitrache și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție.

,,Nu e ușor să te rupi de un om, de amintiri, de toate lucrurile care v-au legat, chiar dacă ele nu mai sunt prezente de mult. Atunci când dragostea dispare, iar brațele celuilalt nu-ți mai sunt acasă, frica de un nou început, de necunoscut, poate să devină motorul relației, generatorul de speranță care te face să te întrebi din când în când <<Tu mai crezi în noi…?>>.” ne spune YUKA.

YUKA are 19 ani și am putea să îi spunem „fericire”. Nu doar pentru că este plină de fericire atunci când cântă pe o scenă sau într-un studio, ci pentru că împrăștie fericire peste tot în jurul ei, oriunde ar merge. Adoră muzica încă de la 5 ani, când a pășit prima data pe scenă și a câștigat inimile tuturor. Cântă la pian, ukulele, chitară, compune muzică și scrie versuri. În 2023, colaborarea sa alături de Zodier pentru piesa ,,La Sacou”, a cucerit platforma TikTok, îndrăgostiții de pretutindeni și radiourile, ajungând până pe locul #6 în topul celor mai ascultate piese de la radio și stând în Top 10 timp de 4 săptămâni. Mai mult decât atât, artista a lansat un remake de succes al piesei ,,Clipe” de la 3 Sud Est, înregistrând de asemenea o variantă alături de celebrul grup.

Articole similare

DJ Project x YUKA – ,,Nimic mai mult” - când prietenia îți întoarce inima

DJ Project colaborează cu una dintre vocile promițătoare ale industriei, YUKA, pentru prima dată. ,,...

Prognoză incertă în ,,Ba e soare, ba e ploaie” - Yuka

,,Ba e soare, ba e ploaie", cea mai nouă lansare a talentatei Yuka, este o piesă care surprinde perf...

YUKA cântă alături de 3 Sud Est în noua variantă a piesei ,,Clipe”

Există versuri, instrumentale și voci care au capacitatea de a atinge suflete din numeroase generați...