Wrs lansează „Llámame”, piesa înscrisă în competiția națională de la Eurovision

CoolNews, Muzică
share

 

Wrs intră în selecția națională a concursului Eurovision 2022 cu melodia „Llámame”. Sunetul lui wrs este recunoscut ca fiind exotic și vibrant, încât să te facă să dansezi la fiecare play. Cântecul „Llámame” intră în aceeași categorie, iar acestă energie aparte a muzicii lui wrs este atuul pe care se bazează în acest concurs.

Piesa a fost compusă de către wrs, Cezar Gună, Alexandru Turcu și Costel Dominteanu, iar de producția piesei s-a ocupat Costel Dominteanu.

“Am scris Llámame într-un songwriting camp organizat de Global Publishing. Ne întâlnim de câteva ori pe an în diferite zone frumoase ale țării și pentru o săptămână nu facem altceva decât să scriem și să ne distrăm. Am creat o echipă  foarte frumoasă. Pot doar să vă spun că Llámame a ieșit într-o sesiune după o seară foarte lungă, iar din acea ușoară stare de mahmureală a ieșit ceva ce îmi place extrem de mult. Haha. Am lucrat la piesă cu aceeași oameni cu care am scris și Amore (Costel Dominteanu, Cezar Gună și Alexandru Turcu) și sper că Llámame să continue frumos povestea Amore. Enjoy it!”, a declarat wrs.

Wrs este un artist multidisciplinar cu o viziune unică asupra artei, el fiind și propriul său regizor de videoclipuri. Înainte de a face pasul în față ca vocalist, a fost dansator pentru alți artiști sau televiziuni. În 2015 era implicat în trupa SHOT, astfel începându-și cariera muzicală. Doi ani mai târziu părășește proiectul pentru a merge în Londra unde și-a perfectat abilitățile de compozitor. În 2020 semnează cu Global Records, iar de atunci nu s-a oprit o zi din pasiunea lui și a lansat în continuu. Printre piese amintim: “Tsunami”, “Amore”, “why”, “la răsărit”, iar lista poate continua. Wrs este un artist ce poate fi auzit și la radio, piesa “Amore” este Top 10 Radio România.

 

Articole similare

Câștigătorul Eurovision 2024 militează pentru „al treilea gen”. Ce mesaj le-a transmis fanilor...

Cântărețul elvețian Nemo a fost întâmpinat cu mare entuziasm de peste 100 de fani pe Aeroportul din ...

Eurovision 2024: Au fost selectate primele 10 ţări finaliste. Moldova nu s-a calificat

În urma primei semifinale a prestigiosului concurs muzical Eurovision, care a avut loc marți seara l...

Olly Alexander a lansat piesa “DIZZY”, prin care va reprezenta Marea Britanie la Eurovision

Olly Alexander a lansat piesa “DIZZY”, prin care va reprezenta Marea Britanie la legendarul Eurovisi...