Confidenţialitate

World of Instagram, cel mai mare eveniment dedicat exclusiv Instagramerilor, continuă online

CoolNews
share

Provocările vin în valuri în perioada aceasta, dar World of Instagram se adaptează situației și ține legătura cu membrii comunității prin intermediul unor sesiuni LIVE.

Urmatoarea sesiune – Comunitate, Impact & Abundență va avea loc pe vineri, 29 mai, de la ora 13.00 și o avem alături pe Ruxandra Babici Marketing & HR Alchemist, Corporate Organizational & Development Artist. Ruxandra oferă de 12 ani consultanță atât în companii Forbes 100 cât și în start-ups.

„Susțin vizionari din întreaga lume să își acceseze misiunea personală și apoi să își transforme viziunea în realitate profitabilă, prin instrumente 3.0”.

La editia LIVE de vineri va fi abordată tema comunităților, creșterea interacțiunii și abundența. Pentru că toți ne dorim comunități mari și cu super engagement. Ce înseamnă însă o comunitate? De unde pornești și ce gen de persoane vrei să o construiască? Cum îi atragi? Cum îi menții? Cum și ce vinzi pe Instagram? Atenție, produse, servicii? 📷

Sesiunea LIVE poate fi urmarită pe pagina de Instagram World of Instagram dar și pe Pagina si Grupul de FacebookWorld of Instagram.

Partenerul evenimentului, Lidl Romania, te așteaptă cu o provocare online și premii pe măsura!

Articole similare

World of Instagram, cel mai mare eveniment dedicat exclusiv Instagramerilor, continuă online

Provocările vin în valuri în perioada aceasta, dar World of Instagram se adaptează situației și ține...