WinterTri Challenge 2017, la Izvorani

CoolNews
share

WinterTri Challenge, triatlonul de iarnă de la Izvorani, își deschide porțile în 18 februarie.

De vreo șase ani încoace, luna februarie aduce un triatlon de iarna veritabil unde traseul de alergare si cel de bicicleta se desfasoara in Padurea Snagov, iar proba de inot in bazinul olimpic de la Izvorani.

In 18 februarie, pasionatii de triatlon si duatlon sevoralinia la startul celei de-a sasea editii WinterTri Challenge, o competitie de iarna atipica unde probele se fac in ordine inversa. In mod normal, la un concurs de triatlon clasic ordinea probelor este inot-ciclism-alergare, dar in cadrul WinterTri startul se da cu proba de alergare si se incheie cu cea de inot.

Competitia se desfasoara in bazaolimpica “Sydney 2000” din Izvorani, una dintre cele mai bune baze sportive, la nivel olimpic, din Romania.

Iubitorii de alergare, bicicleta si inot se pot inscrie la triatlon individual si stafeta, iar cei care prefera mai mult alergarea si bicicleta la proba de duatlon:

  • triatlon – 5.5km alergare, 12km bicicleta, 500m inot | individual sistafeta
  • duatlon – 5.5km alergare, 12km bicicleta, 4,5km alergare | individual sistafeta

Traseul de alergare este 100% off-road, pe poteci, drum forestier si drum pietruit, iar cel de bicicleta este pe asfalt. Proba de inot este poate cea mai placuta dintre toate. Dupa un efort consistent depus in prima parte a cursei, inotul ii va revigora si relaxa cu siguranta pe participanti. Finish-ul la triatlon este in bazinul olimpic acoperit (dupa parcurgerea celor 500 m de inot).

La duatlon, traseul pentru prima alergare si proba de bicicleta este comun cu cel de la triatlon, iar a doua alergare se va face pe o portiune din traseul primei alergari, finish-ul fiind afara.

Inscrierile sunt in plina desfasurare, iar peste 350 de participanti s-au inregistrat deja! Formularul online va fi deschis pana la data de 13 februarie. Locurile sunt limitate!

Wintertri Challenge este un eveniment cu traditie organizat de echipa Smart Atletic Team la inceput de sezon competitional. Partenerul principal al evenimentuluieste BCR.

Virgin Radio Romania va fi acolo! Ne vedem in 18 februarie cu forte proaspete si pofta de sport! Tu vii?

Fii la curent cu noutatile: