Winterfest 2021 – un festival la puterea a treia

CoolNews
share

Aflat la a patra ediție, festivalul Winterfest își ia toate măsurile de siguranță igienico-sanitară și pune bazele nu unui weekend, ci a 3 weekenduri pline de distracție.

Competițiile sportive montane, lecțiile de schi sau snowboarding, atmosfera de festival, muzica bună, băuturile spirtoase și amintirile frumoase vor fi asigurate iubitorilor de munte în cadrul a 3 evenimente distincte, cu număr restrâns de participanți, organizate în locații și date diferite, în condiții de deplină siguranță sanitară.

SKI CONTEST

Evenimentul de deschidere a ediției de anul acesta va fi organizat în perioada 26-28 februarie 2021 în Poiana Brașov și va fi marcat de un concurs de schi paralel, dar și o sesiune continuă de voie bună la Aprés Ski-ul de la baza pârtiei.

Cursa Winterfest este deschisă tuturor pasionaților de sporturi de iarnă, motiv pentru care se va desfășura pe două niveluri de dificultate (Profesioniști și Începători) și va aduce zâmbetul nu doar pe chipurile celor care vor ajunge primii la linia de finish, ci și pe cele ale participanților care ajung mai târziu, la timp pentru Aprés Ski.

SNOW CONTEST

Clujul găzduiește în acest an unul dintre evenimentele Winterfest Snow Contest. Amatorii sporturilor de iarnă sunt invitați să înceapă primăvara cum se cuvine și să ia parte la cel mai palpitant concurs de snowboarding paralel din țara noastră, organizat în intervalul 12-14 martie 2021 la Mărișel, Cluj.

Cu această ocazie, pârtia Mărișel, dar și Aprés Ski-ul sunt gata să asigure un weekend demn de povestit pentru toți participanții pasionați de snowboard, cei care încă învață să stăpânească placa sau cei care vor doar să se distreze pe cinste.

SCRATCH THE ICE

Fiind vorba de o ediție cu totul specială, Winterfest 2021 nu pierde din vedere nici artiștii care au fost puternic afectați în lunile anterioare și dedică un întreg eveniment pentru promovarea acestora – Winterfest Scratch The Ice.

Astfel, festivalul lansează o nouă provocare, dedicată pasionaților de muzică de această dată, și organizează o competiție muzicală structurată pe 3 categorii: EDM, DNB și Techno, în urma căreia se va premia The Ice Scratcher pentru fiecare dintre acestea.

Participanții trebuie să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul evenimentului, să susțină un set live la o dată stabilită de organizator, să își promoveze setul online prin toate mijloacele posibile, iar apoi să ia parte la întrecerea finală în cadrul căreia vor susține un alt set live online de 40 de minute, decisiv pentru stabilirea celor 3 DJ câștigători.

_______________

Winterfest este unul dintre puținele festivaluri cu specific 100% românesc organizate la nivel autohton de iubitorii de munte pentru împătimiții sporturilor pe zăpadă, aducând laolaltă experiențele pline de adrenalină de pe pârtie, distracția de la baza Aprés Ski-urilor, vibe-ul de festival și muzica adaptată tuturor gusturilor (Folk, Rock, Electronică, Trap, House, Hip-Hop).

Așadar, după un an incert, încercat de restricții și limitări, Winterfest dă drumul distracției și oferă o serie variată de activități de iarnă, dedicate oricărui tip de participant – fie el iubitor de adrenalină, începător sau fan al festivalurilor.

Evenimentele organizate în cadrul Winterfest au ca principal obiectiv promovarea turismului local și dezvoltarea stațiunilor montane din România prin organizarea de cursuri de ski și snowboarding, competiții sportive încheiate prin petreceri și activări distractive, dar și prin facilitarea serviciilor de cazare, masă și Aprés Ski. De asemenea, festivalul își propune să educe publicul autohton în privința consumului acestui tip de divertisment.

Articole similare

Ascultă-i pe câștigătorii Winterfest Scratch The Ice (VIDEO)

Virgin Radio Romania îți aduce câștigătorii Winterfest Scratch The Ice. După ce fiecare participat a...

Câştigătorul categoriei EDM la Winterfest Scratch The Ice este D.A Odin (VIDEO)

După ce am aflat câștigătorul categoriei DnB la Concursul Scratch The Ice – Powered by George și sus...

Noris G este campionul categoriei Techno, la Scratch The Ice (VIDEO)

După ce am aflat câștigătorul categoriei DnB la Concursul Scratch The Ice – Powered by George și sus...