Winael lansează piesa „Tell Me”, cu care încheie EP-ul său de debut

CoolNews, Muzică
share

Winael lansează cea de-a cincea piesă din carieră, „Tell Me”, cu care încheie și seria de lansări de pe EP-ul său de debut.

„Tell Me” combină elemente distincte din genurile pop și electronic pentru a crea o experiență auditivă memorabilă, iar Winael reușește să transmită emoții profunde și să îi captiveze pe ascultători încă de la primele acorduri.

Versurile în limba engleză cu inserții de spaniolă, îmbinate armonios cu elementele pop și dance, creionează și mai bine universul artistic al lui Winael.

Winel este un artist complet participând și în procesul de creație al pieselor, astfel că muzica și versurile sunt realizate de el împreună cu Mircea Mitescu, dar și producția pentru care a lucrat cu Flat Beats, iar mix & master-ul sunt Bunicu Magic.
Videoclipul în surprinde pe Winael încunjurat de dansatori și arată talentul pe care acesta îl are la dans, executând coregrafii cot la cot cu dansatorii profesioniști.

În EP-ul de debut, Winael a integrat toate piesele lansate după participarea sa la Vocea României, respectiv „Cherry”, „Fella”, „Leila”, „Only You” și „Tell Me”, demonstrând încă o dată versatilitatea sa artistică, pe care a aratat-o anul trecut și la emisiunea concurs. Winael este unul dintre finaliștii de la emisiune, care i-a cucerit sezonul trecut pe jurați, iar în urma prestației lui din blind-uri, a fost aplaudat în picioare de către toți cei cinci jurați. De-a lungul competiției, Winael a abordat diferite stiluri muzicale, demonstrând versatilitatea lui vocală, culminând cu piesa „De-ai fi tu salcie la mal”, interpretată impecabil având în vedere faptul că Winael nu stăpânește bine limba română.

Articole similare

Winael lanseaza single-ul "Only You". Ascultă piesa chiar aici

Winael începe noul an în forță și încă din prima jumătate a lunii Ianuarie, acesta revine în atenția...