Confidenţialitate

White Lynx, un nou proiect Global Records, lansează single-ul de debut „Feel My Love”

Muzică
share

White Lynx lansează primul single care se numește „Feel My Love„, împreună cu Radu și Ivana.

Piesa a fost compusă de Andrei Prodan împreună cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins și Radu Farcane, iar în ceea ce privește producția, Claudiu Ursache și Tomas Tonea.

Andrei Prodan a făcut parte din proiectul The Marker și din duo-ul de producători The Farmers, alături de Claudiu Ursache, care au compus și produs multe piese precum „Jameia„, „Hurricane” – Antonia, „Spre mare” , „Tu și eu” – INNAProconsul, Nicoleta Nucă -„Liniștea„, „Nu sunt„.

White Lynx este un proiect din care face parte doar Andrei Prodan, care este și compozitor și va avea ca show live cu band.

„Am ales numele de White Lynx, pentru ca râsul (lynx) este un animal reprezentativ românesc și am simțit să fie un nume care să facă referire la ceva din România”, a spus Andrei Prodan.

„Piesa „White Lynx” inspiră iubire necondiționată și sper că videoclipul să exprime bine această stare. Le mulțumesc lui Sergiu și Tiberius Margaian, precum și Claudiu Taut, alături de care am scris acest concept de video. Filmările au avut loc în Brașov, iar cuplul pe care l-am avut în videoclip, Oana Carmaciu și Tudor Andronic, exprimă foarte bine tot ceea ce ne-am dorit să arătăm: iubire, sinceritate, optimism”, a mai spus Andrei.

Pentru a transmite mesajul acestei piese, White Lynx a ales două voci tinere și fresh Radu Farcane (care deja a lansat două piese „Arde” și „Suflet tăcut”) și Ivana („Wanna Be One” și „Tomorrow”), ambii artiști Global Records.

Articole similare

Global Records este noul reprezentant Warner Music în România

Global Records anunță că este noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România în...

Un nou proiect muzical - EM44, cu un sound pop-electronic și influențe future bass și trap

Global Records prezintă un nou proiect, EM44, cu un sound special, în care personajul principal este...

Aproape 300.000 de utilizatori TikTok au urmărit cele peste 40 de live-uri din cadrul primului festi...

Artiștii și creatorii de conținut Global Records și Djii Virgin Radio Romania au petrecut Paștele îm...