Confidenţialitate

WhatsApp nu va mai funcționa, din 2021, pe mai multe telefoane

CoolNews, Tech
share

Utilizatorii WhatsApp au la dispoziție gratuit funcții de mesagerie și apelare rapide, simple și securizate, disponibile pe telefoane din întreaga lume. Doar că din 2021 unii dintre utilizatori s-ar putea vedea forțați să făcă un upgrade de smartphone dacă vor să folosească aplicația în continuare, potrivit CNN NEWS18.

Citând surse din WhatsApp , CNN NEWS18 anunță că din 2021 aplicația nu va mai funcționa corect pe telefoanele mai vechi, dar și pe cele care nu au sisteme de operare la zi. Concert, aplicația nu va mai putea fi utilizată pe telefoanele cu un sistem de operare mai vechi decât Android 4.0.3 și iOS 9.

Datele nu apar pe canalele oficiale de comunicare WhatsApp, dar în secțiunea de suport se găsesc recomandările pentru a avea ultimele sisteme de operare instalate pentru ca aplicația să funcționeze corect.

În prezent, mai mult de 2 miliarde de oameni din peste 180 de țări folosesc WhatsApp.WhatsApp a fost fondat de Jan Koum și Brian Acton, după ce au petrecut cumulat 20 de ani la Yahoo. WhatsApp s-a alăturat companiei Facebook în 2014.

Articole similare

Ministrul Educației: Anul școlar ar putea fi mai lung și împărțit în trimestre, din toamnă

Anul școlar ar putea să dureze mai mult și să fie împărțit în trimestre în loc de semestre, chiar di...

SIMULARE BAC 2021: Cum arată notele de anul ăsta

Rezultatele simulării pentru BAC arată destul de bine. Potrivit Ministerului Educației, notele su...

Evaluarea Națională, simulări: Proba la matematică. Câți elevi n-au ajuns luni la proba de la lb. ro...

Matematica este vedeta zilei la simularea pentru Evaluarea Națională. Proba a început dimineață, ...