Confidenţialitate

WhatsApp nu va mai funcționa, din 2021, pe mai multe telefoane

CoolNews, Tech
share

Utilizatorii WhatsApp au la dispoziție gratuit funcții de mesagerie și apelare rapide, simple și securizate, disponibile pe telefoane din întreaga lume. Doar că din 2021 unii dintre utilizatori s-ar putea vedea forțați să făcă un upgrade de smartphone dacă vor să folosească aplicația în continuare, potrivit CNN NEWS18.

Citând surse din WhatsApp , CNN NEWS18 anunță că din 2021 aplicația nu va mai funcționa corect pe telefoanele mai vechi, dar și pe cele care nu au sisteme de operare la zi. Concert, aplicația nu va mai putea fi utilizată pe telefoanele cu un sistem de operare mai vechi decât Android 4.0.3 și iOS 9.

Datele nu apar pe canalele oficiale de comunicare WhatsApp, dar în secțiunea de suport se găsesc recomandările pentru a avea ultimele sisteme de operare instalate pentru ca aplicația să funcționeze corect.

În prezent, mai mult de 2 miliarde de oameni din peste 180 de țări folosesc WhatsApp.WhatsApp a fost fondat de Jan Koum și Brian Acton, după ce au petrecut cumulat 20 de ani la Yahoo. WhatsApp s-a alăturat companiei Facebook în 2014.

Articole similare

TOP 10 Virgin Radio Romania Breakfast: Ce poți face dacă rămâi fără internet?

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

WhatsApp are probleme

WhatsApp are probleme, după ce a anunțat că schimbă T&C pentru utilizatori. Mai nou, WhatsApp a ...

WhatsApp, preferată pentru phishing

Folosești aplicațiile de mesagerie? Nu ești singurul! La fel o fac și hackerii! WhatsApp este pe pri...