Confidenţialitate

Vor să ajungă din India în Marea Britanie cu autobuzul

CoolNews
share

20 de pasageri din India ar trebui să plece din New Delhi spre Londra cu un autobuz de lux.

Călătoria este programată pentru mijlocul lui 2021, când organizatorii speră că nu vor mai fi restricții de circulație din cauza pandemiei de coronavirus.

Ideea acestei inedite expediții a pornit de la doi indieni cărora le place aventura: Tushar Agarwal și Sanjay Madan.

Unul dintre ei a făcut pe cont propriu acest drum în 2010, doar că atunci a plecat dinspre Londra spre New Delhi și a călătorit cu mașina.

I-a plăcut atât de mult că a mai luat în echipă un prieten și au mai organizat de atunci alte 3 expediții intre India și Marea Britanie în care au fost implicate mai multe mașini.

Aventura pe care cei doi o propun acum ar trebui să dureze 70 de zile și să treacă prin 18 țări. Nu va include nicio călătorie cu avionul. Se va merge doar cu autobuzul.

Este vorba de unul modificat în care să poată sta în condiții de lux 20 de persoane.

Călătoria nu va fi totuși pentru toate buzunarele. Fiecare participant va plăti cel mai scump bilet de autobuz din istorie, mai exact câte 20.000 de dolari.

Organizatorii aventurii speră ca în următoarele luni numărul de infecții să scadă, iar restricțiile de călătorie să dispară ca să poată pleca la drum.

„Cel mai bun moment pentru a face această călătorie este între aprilie și iunie, pentru că atunci vremea este favorabilă pentru a începe călătoria din India până în Myanmar și pentru a traversa munții înalți ai Chinei și Kârgâzstanului”, a explicat Tushar Agarwal.

Organizatorii promit că va fi o experiență de bifat o dată în viață pentru că va include pagodele din Myanmar, drumeții în Marele Zid Chinezesc și plimbări prin orașe istorice, precum Moscova și Praga.

Articole similare

Organizația Mondială a Sănătății: Când se va termina pandemia?

Credem că e o întrebare pe buzele tuturor. Când se va termina pandemia? Ei bine, oficialii ne ...

România ajunge azi la 1.000.000 de persoane vaccinate anti-Covid cu cel puțin o doză. Câte seruri ma...

România va ajunge, azi, la 1.000.000 de persoane vaccinate anti-Covid cu cel puțin doză. Autorită...

Cehia a intrat din nou în stare de urgență

Cehia a intrat din nou în stare de urgență. Școlile, magazinele și grădinițele s-au închis până l...