Vloggerița care a cerut cazare gratis la un hotel a fost amenințată cu moartea – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Elle Darby, vloggerița care a cerut cazare gratis la un hotel de lux în schimbul promovării pe conturile ei de social media, vine cu un nou video în care spune că de-a lungul zilelor a primit mesaje prin care era amenințată cu moartea.

Vloggerița a trimis un e-mail prin care cerea cazare gratis, dar a fost refuzată public de reprezentații hotelului de lux.

„Ai tupeu să trimiți un astfel de e-mail. Dacă te las să stai aici pe gratis, în schimbul promovării, cine o să plătească pentru oamenii care au grijă de tine? Cine o să plătească femeile de serviciu care îți curăță camera? Ospătarii care îți servesc micul dejun? Recepționiștii care te cazează? Cine plătește pentru lumină și căldură? Pentru spălarea așternuturilor? Pentru apă? Poate ar trebui să le spun angajaților mei că în loc de bani vor primi o apariție în clipul tău”, a fost răspunsul lui Paul Stenson, proprietarul hotelului.

Ca răspuns, Elle a postat un video pe YouTube în care spune că nu a greșit cu nimic și că cei de la hotel nu înțeleg cum funcționează social media. De atunci, internetul a luat-o razna cu privire la acest subiect.

Ulterior, Elle Darby a revenit cu un video pe YouTube în care doreste să clarifice lucrurile, pentru că acestea au scăpat de sub control. Ea îi acuză pe reprezentații hotelului că i-au divulgat identitatea publicând conținutul e-mail-ului. De asemenea, crede că reacția lor a fost exagerată.

Vloggerița spune că a primit amenințări cu moartea, iar unii i-au dorit să se îmbolnăvească.

Am fost numită în toate felurile posibile – cuvinte care nici nu știam că există. Cred că oamenii ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce spun pe internet”, mai spune ea.

 

Articole similare

Un clujean dă spre închiriere o boxă de depozitare, pe perioada Untold, pentru 100 de euro

Un clujean oferă spre închiriere, la un preţ de 100 de euro, o boxă de depozitare de 10 metri pătraţ...

O partidă de buru-buru i-a adus sfârșitul

Un tip din Nigeria a murit în timpul unei partide de buru-buru. El a pus pariu pe 150 de dolari cu p...

Doi britanici s-au îmbătat în luna de miere și au cumpărat hotelul în care erau cazați

Gina Lyons (33) și soțul ei Mark Lee (35) s-a îmbătat atât de tare în luna de miere încât au cumpăra...
X