Confidenţialitate

Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon

Celebrități, CoolNews
share

Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon, după ce a obținut mai multe voturi din partea publicului. Premiul de 100.000EURO a decis să-l doneze, încă înainte de afla că el este câștigătorul.

”Eu am decis la începutul acestui concurs că voi da toți banii unei fundații care ajută oamenii. Așa că am decis ca acest premiu, dacă va ajunge la mine, de fapt va ajunge la niște copii bolnavi de cancer, la o fundație care are grijă de acei copii.

Voi oferi ajutor pentru că acum s-ar putea să fiu în postura asta de a oferi tocmai pentru că oameni care au nevoie de ajutor, să îl poată găsi. Așadar, oficial vă anunț, dacă voi câștiga eu acești bani, toți banii se vor duce către o fundație care are grijă de copiii bolnavi de cancer”.

Vestea că el este marele câștigător nu i-a schimbat gândurile. „Nimic nu te poate pregăti pentru momentul ăsta. Aș vrea să le mulțumesc celor care au crezut în mine. Nu am câștigat eu, ci cauza pentru care am luptat. Sunt patru câștigători. Am avut ca norocul meu să fie mai mare. Le mulțumesc tuturor. La început am zis că voi dona jumătate dintre bani. (…) Cel mai important lucru pe care îl poți face cu banii este să îi donezi. Cea mai importantă lecție este exemplul pe care îl poți da celor de acasă. Dacă eu am putut face asta după cinci luni de dormit pe scândură și mâncat orez, și voi puteți oferi un euro, un cuvânt bun și timp”, a spus Vladimir Drăghia după ce a aflat că este marele câștigător.

Articole similare

Mișcarea globală dedicată generozității e marcată de români o săptămână, din 1 Decembrie

A mai rămas doar o zi până când începe Giving Tuesday, mișcarea globală dedicată generozității. ...

What's Up s-a retras de la Exatlon România după un scandal cu Lili Sandu

What's Up n-a fost chiar pregătit total pentru noul sezon al Exatlon România. Artistul a părăsit sho...

I-am spus lui Vladimir Drăghia ce ar fi putut să-și ia de 100.000 de euro - VIDEO

Super vibe am primit în dimineața asta de la eroul  Exatlon, Vladimir Drăghia! Actorul a povestit la...