Confidenţialitate

Virgin Radio Romania – YOUR FESTIVAL RADIO

Muzică
share

Descarcă aplicația Virgin Radio Romania de pe AppStore sau Google PLAY, înscrie-te la concurs și trăiește experiența all inclusive la seria de party-uri Electroshock de la malul mării.

Vara asta te trimitem la cele mai tari festivaluri! Îți vom transmite toată energia și te vom transpune în atmosfera de festival DOAR la Virgin Radio Romania, prin cele mai tari concursuri și transmisii LIVE!

Virgin Radio Romania va fi radioul, dar și prietenul tău. Te vom conduce la toate scenele importante, te vom ajuta să intri în mood-ul dinainte de festivaluri și vom fi partenerul tău în drumul spre mainstage-ul acestora.

De asemenea, avem concursuri la care poți câștiga invitații la cele mai cool festivaluri, kit-uri de festival, plus multe alte premii surpriză!

Rămâi alături de noi vara asta pentru cea mai frumoasă energie, pentru cei mai fericiți oameni, pentru cele mai frumoase amintiri.

Vom experimenta împreuna zâmbete între prieteni, vom dansa cu picioarele în iarba verde, nisip, noroi… vom sta în față la mainstage, chiar și după ce Armin a terminat cele 753 de ore de set.

MILIOANE de EMOȚII trăite într-o vară cât un FESTIVAL DOAR cu Virgin Radio Romania.

Articole similare

Festivalul Electric Castle primește statutul de Superbrand

Festivalul Electric Castle primește statutul de Superbrand la prima ediție a Programului Superbrands...

AOA2021: Arad Open Air își deschide porțile în perioada 13-15 august

Doar câteva zile au mai rămas până la festivalul care face ca Arad să fie Capitala distracției! A...

Arad Open Air Festival începe pe 13 august

Serbăm împreună cea de-a 5-a ediție Arad Open Air Festival! Între 13 și 15 aprilie, pe Aeroportul Ar...