Virgin Radio Romania ți-a pregătit un Breakfast matinal special! Misha Miller, pentru prima dată gazda unei emisiuni

CoolNews, NEWS
share

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispoziție, un duș rece. Pentru alții, sunt câteva ore de somn în plus. Iar pentru toata lumea: multa muzica buna! Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu un shot de energie, bună dispoziție si o surpriza pe măsură: în dimineața zilei de 15 februarie Misha Miller va fi gazda emisiunii, alături de Andrei Niculae.

Chiar dacă a trecut dimineața de 14 februarie, în care ne-am trezit in „Brațele tale”, am mâncat ciocolată si am lenevit in pat încă 1 Minut, distracția nu se termină niciodată. Iar cu surpriza pe care Virgin Radio Romania ți-a pregătit-o, fii sigur că ai să te îndrăgostești din nou. Crede-ne pe cuvânt.

„Pfuai, de abia aștept să-i vad fața la ora aia! O să ne distrăm, iți dai seama… eu sunt obișnuit să mă trezesc la ore d-astea la care, la un moment dat, mă culcam. O să iasă o demență de matinal!”, spune Andrei Niculae

Misha Miller, artista care a avut piesa cu cele mai multe play-uri radio în 2023 cu piesa “Un minut”, va fi pentru prima data gazda unei emisiuni radio.

Misha Miller este pregătită să aducă distracția începând cu ora 6:30.

“Cred că partea cea mai grea o să fie ora la care trebuie să mă trezesc, dar cu energia lui Andrei Niculae sigur nu o să mai am nevoie de cafea. Abia aștept să fiu pentru prima dată gazda la radio! De abia aștept… dar am niște emoții… mai rău ca la examene.”, spune Misha Miller

Cea mai recentă lansare a Mishei Miller, “Brațele tale”, se află pe primul loc în Hot 30 la Virgin Radio România.

Cu o prezență carismatică și o voce puternică, Misha Miller a cucerit deja industria muzicală prin colaborări și lansări ce au devenit hituri la nivel internațional. Misha Miller este artista care știe cum să transforme cele mai sensibile povești în versuri fredonabile.

Misha Miller a avut un succes răsunător cu lansarea “Un minut”, piesa ce a dominat topurile, ocupând primul loc timp de 8 săptămâni cu cele mai multe play-uri la radio, piesa fiind și pe locul 1 în Shazam România și strângând peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube. Cu peste 500.000 de ascultători lunari și o prezență proaspătă și carismatică, Misha Miller este o artistă și compozitoare talentată care și-a asigurat rapid un loc în topurile europene de la debutul ei în muzică. Vocea ei puternică și calitățile vocale fascinante dau viață poveștilor emoționante prin arta ei. Piesa “Un minut” a avut cele mai multe play-uri la radio în vara anului 2023.

Cea mai recentă lansare a ei, “Brațele tale” ocupă locul 15 în Shazam România, ocupând și poziția 8 în Media Forest, fiind una dintre cele mai ascultate piese de la radio.

Andrei Niculae este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți DJ din FM-ul românesc. Pasiunea pentru radio i-a intrat in sânge încă de la vârsta de 6 ani, când se înregistra la microfonul căștilor în timp ce citea din revistele pentru copii urmând să înregistreze muzica din boxe prin același microfon. Încă păstrează cele două cd-uri cu înregistrări numite „Radio Hyper”.

La vârsta de 12 ani, într-o tabără în Elveția, Andrei Niculae a luat contact cu primul studio profesionist de radio, iar de acolo a fost doar o „chestie” de timp până să ajungă în spatele microfonului.

Visul său s-a îndeplinit, a ajuns să fie oficial DJ și cu fiecare ocazie le spune tuturor că asta își dorește să facă toată viața. Virgin Radio Romania este ”acasă” pentru Andrei Niculae. Pe Andrei Niculae îl poți asculta de luni până vineri de la 6:30 la 10:00 la Virgin Radio Breakfast alături de Giulia.

Articole similare

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...