Virgin Radio Romania împlinește astăzi 5 ani! Vezi aici care sunt cele mai frumoase amintiri ale DJ-ilor

CoolNews
share

5 ani de Virgin Radio Romania, adică 5 ani de muzică bună și programe cum doar aici găsești! Au fost 5 ani de maratoane, lansări și premiere care au devenit virale, concursuri în bani și nu numai, dar mai ales 5 ani de când sărbătorim cei mai tari ascultători! Cei 5 ani de Virgin Radio Romania înseamnă jumătate de deceniu de ascultători fericiți, conform mesajelor de pe WhatsApp care au curs astăzi la Tic Talk cu Oana Tache! 

Pentru că am vrut să vă mulțumim că ne ascultați în fiecare zi de la prima oră, Oana Tache s-a ocupat și i-a trezit pe toți DJ-ii Virgin Radio Romania și i-a adus ON AIR, alături de voi. Pasa s-a dus mai departe către toți cei care nu se aud pe post, adică celelalte departamente, iar mulțumirile s-au întors către cei care aleg în fiecare zi Virgin Radio Romania!

 

1. Veronica Trandafir & Andrei Niculae

Dintre cei doi matinali de la Virgin Radio Romania Breakfast, Veronica a fost prima care a luat cuvântul: „Vreau să mulțumesc întregii echipe și nu în ultimul rând ascultătorilor, care se trezesc mai devreme decât noi.

Andrei Niculae ne-a împărtășit cea mai frumoasă amintire din cei 5 ani de Virgin Radio Romania: „Prima care îmi vine îm minte este apariția matinalului și venirea Veronicăi în echipă, când s-a lansat Virgin Radio Romania am fost plecați prin țară și eu ador chestiile astea pentru că am făcut emisie de acolo și a treia cea mai tare amintire este când am făcut buru-buru cu iubita mea în radio și nimeni nu știe unde!”

 

2. Andreea Remețan

„La lansarea Virgin Radio Romania mi-am tăiat singură bretonul”, a declarat Andreea Remețan. „Arătam ca un personaj din Star Trek”.

O altă amintire foarte drăguță este momentul în care am făcut întrecere cu scaunele pe holurile radioului, iar Andrei Niculae a intrat cu scaunul într-un perete”, a completat Andreea Remețan

 

3. Cristi Stanciu

Omul cu muzica, playlist-ul și topul de la Virgin Radio Romania a fost și el alături de Oana Tache la aniversarea de 5 ani și ne-a povestit că cea mai frumoasă amintire a lui a fost chiar turneul pe care l-a făcut cu Andrei Niculae pe la toate festivalurile din țară și nu numai.

 

4. Diana Ramadan 

„La mulți ani, dragilor! V-am zis din prima zi de când am venit la radio, au curs și la mine urările de „la mulți ani” și presimt că anul acesta o să fie un an super-super bun!” a fost mesajul Dianei Ramadan din această dimineață, ON AIR la Tic Talk cu Oana Tache

 

5. Silviu Andrei

Nu putea să lipsească nici Silviu Andrei, DJ-ul nostru din drive-time! Trezit dis de dimineață, Silviu Andrei a transmis gândurile lui de la malul mării, acolo unde se relaxează în acest weekend: „Dincolo de călduroasa și prietenoasa primire a colegilor, mai există primirea ascultătorilor! Așa că le promit că și în continuare, tot ce vor auzi de la noi va fi tot la cel mai înalt nivel!

 

6. Valeriu Șerban 

Cel mai nou coleg din echipa de DJ de la Virgin Radio Romania, Valeriu Șerban, a fost alături de noi în studio pentru a sărbători împreună! „Le urez ascultătorilor noștri ca peste încă 5 ani să fim la fel de sus, la fel de energici și cred că ei ar trebui să ne spună ce așteptări au de la noi!”

 

7. Oana Tache

Cine prezintă emisiunea, nu are cum să și răspundă la propriile întrebări. Sau poate?

La 5 ani de Virgin Radio Romania, Oana Tache a mulțumit ascultătorilor și întregii echipe pentru susținere și și-a adus aminte de un scurt interviu pe care și l-a luat chiar ei, provocată fiind pe atunci de echipa Virgin Radio Romania.

 

Articole similare

LINO Golden și JO își unesc vocile pentru prima dată și aduc în playlist-uri „Ultimul Dans"

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Eva Timush și Adi Istrate ne-au cântat live în Breakfast-ul special prezentat de Andrei Niculae și M...

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispozi...

Alex Velea și Antonia, primul date la Breakfast de Valentine's Day

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...