Virgin Radio Romania Breakfast: Andrei Brătucu despre criptomonede: „Lăcomia este cel mai periculos lucru”

Celebrități, CoolNews
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Criptomonedele. Acest subiect pe care ne chinuim să îl înțelegem de atât de mult timp. Cel mai probabil, am auzit cu toții de Bitcoin, dar nu putem să spunem că avem cunoștințe în domeniu. La Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae, am decis să îi lăsăm pe cei mai buni să ne explice despre domeniile în care ei sunt experți, așa că invitatul dimineții de luni a fost Andrei Brătucu!

Dacă ai ratat intervenția lui Andrei Brătucu, o poți găsi chiar aici

Noi am aflat foarte multe chestii noi despre cum poți investi, despre monedele virtuale sau despre cât de riscant poate fi să investești cu lăcomie.

Treaba cu astfel de monede este că trezește lăcomia, iar lăcomia într-un astfel de market este cel mai periculos lucru cu care te joci”, a declarat Andrei.

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

Eva Timush și Adi Istrate ne-au cântat live în Breakfast-ul special prezentat de Andrei Niculae și M...

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispozi...

Alex Velea și Antonia, primul date la Breakfast de Valentine's Day

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Virgin Radio Romania ți-a pregătit un Breakfast matinal special! Misha Miller, pentru prima dată gaz...

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispozi...