Confidenţialitate

VIRAL: Un profesor a „primit” o mască de protecție, în Paint, în Suceava

Viral
share

Unui profesor din Suceava i-a fost desenată pe faţă o mască de protecţie. Fotografia a fost făcută într-o sală de clasă, la o acţiune a Poliţiei, şi a fost transmisă presei de IPJ Suceava, pentru a ilustra un comunicat.

În imaginile transmise presei apar elevi cu măşti de protecţie, o poliţistă care, la fel, poartă masca şi un profesor fără mască. Pe faţa acestuia, însă, a fost desenată o „mască” neagră.

Comunicatul Poliţiei anunţa, vineri, că aproximativ 1.000 de elevi suceveni au beneficiat de activităţi de Educaţie juridică şi anti-infracţională în cadrul unei serii de acţiuni – maraton desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

„Activităţile de educaţie juridică au fost implementate în licee şi colegii de pe raza judeţului Suceava cu sprijinul directorilor unităţilor de învăţământ şi al profesorilor coordonatori, atât în mediul urban cât şi în mediul rural în cadrul proiectului Delincvenţa juvenilă între responsabilitate şi decizie iniţiat la începutul lunii martie 2021”, se arată în comunicat.

Inspectorul şcolar judeţean Suceava, Grigore Bocanci, a declarat la Digi24 că situaţia este regretabilă şi că nu ştie de unde au apărut imaginile, nici dacă sunt trucate, însă se va informa asupra situaţiei.

Articole similare

România e în scenariul verde. Arafat: „Această concluzie, că am scăpat, nu trebuie trasă prea devrem...

Veste bună la capitolul ”situația epidemiologică din România”. Numărul mic de infectări din ultim...

UK: Elevii din clasele mari scapă de mască din 17 mai

În Marea Britanie, masca nu va mai fi obligatorie pentru elevii din clasele mari, începând din 17 ma...

CRAIOVA: Maraton de vaccinare. Începe de azi

La Craiova începe azi un maraton de vaccinare anti-covid, care va dura o săptămână. Poți să mergi...