Confidenţialitate

VIRAL: Un profesor a „primit” o mască de protecție, în Paint, în Suceava

Viral
share

Unui profesor din Suceava i-a fost desenată pe faţă o mască de protecţie. Fotografia a fost făcută într-o sală de clasă, la o acţiune a Poliţiei, şi a fost transmisă presei de IPJ Suceava, pentru a ilustra un comunicat.

În imaginile transmise presei apar elevi cu măşti de protecţie, o poliţistă care, la fel, poartă masca şi un profesor fără mască. Pe faţa acestuia, însă, a fost desenată o „mască” neagră.

Comunicatul Poliţiei anunţa, vineri, că aproximativ 1.000 de elevi suceveni au beneficiat de activităţi de Educaţie juridică şi anti-infracţională în cadrul unei serii de acţiuni – maraton desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

„Activităţile de educaţie juridică au fost implementate în licee şi colegii de pe raza judeţului Suceava cu sprijinul directorilor unităţilor de învăţământ şi al profesorilor coordonatori, atât în mediul urban cât şi în mediul rural în cadrul proiectului Delincvenţa juvenilă între responsabilitate şi decizie iniţiat la începutul lunii martie 2021”, se arată în comunicat.

Inspectorul şcolar judeţean Suceava, Grigore Bocanci, a declarat la Digi24 că situaţia este regretabilă şi că nu ştie de unde au apărut imaginile, nici dacă sunt trucate, însă se va informa asupra situaţiei.

Articole similare

Fără distracție la mare de 1 Mai: Cluburile vor fi închise

Fără distracție la mare de 1 Mai. Cluburile de pe litoral vor fi închise, anunță ministrul de Int...

Rihanna, sub acoperire la protestul împotriva violenței îndreptate către asiatici

A rămas mască atunci când a aflat cine este sub mască! Un bărbat care participa în New York la un...

Ministrul Muncii, fără mască, într-o remorcă împreună cu 8 persoane (AUDIO)

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean și alți lilb...