Confidenţialitate

VIRAL: Un colecționar a strâns 20.000 de figurine din restaurante fast-food

CoolNews, Viral
share

Percival Lugue, un artist grafic din Filipine, a început să colecţioneze, încă de la vârsta de cinci ani, jucării oferite de lanţuri de restaurante fast-food precum McDonald’s, Burger King şi, cel mai cunoscut în ţara sa, Jollibee, informează Reuters.

După aproape cinci decenii, bărbatul, acum în vârstă de 50 de ani, deţine 20.000 de jucării, care îi ocupă aproape întregul spaţiu din locuinţa, şi un record mondial Guinness, obţinut în 2014, când colecţia sa ajunsese la 10.000 de obiecte.

”O jucărie este asemenea unui povestitor prin ea însăşi”, a spus Lugue, oferind detalii despre hobby-ul său din mijlocul unei grămezi de jucării diverse, în locuinţa sa cu trei etaje.

”Spre exemplu, îmi oferă posibilitatea de a arunca o privire înspre perioada când am cumpărat-o, care este povestea ei, care sunt întâmplările asociate acestei achiziţii”, a spus el.

Lugue, care locuieşte în localitatea Apalit, din Pampanga, o provincie la nord-vest de Manila, şi-a construit locuinţa în mod special pentru a-şi depozita colecţia.

 

Articole similare

Clotilde Armand: Fosta conducere ADP a plătit 40.153 de lei pentru ”un urs panda așezat” (AUDIO)...

Primarul Sectorului 1 a publicat pe Facebook sumele pe care fosta conducere de la ADP Sector 1 le-a ...