Confidenţialitate

VIRAL: Se deschide o nouă școală în București: Școala Națională de Farmece şi Ghicit / Academia Vrăjitoarelor

Viral
share

În cazul în care nu știați ce cursuri să mai faceți, avem noi o idee.

Conform Cancan.ro, Ioana Sidonia, fiica legendarei Maria Câmpina, va înființa „prima școală din lume în care cursanții vor învăța cum să facă farmece, să ghicească, să lege și să dezlege cununii și blesteme, să scoată argintul viu și să pătrundă în tainele tenebroase ale magiei negre”.

Aceasta se va numi „Școala Națională de Farmece și Ghicit” sau „Academia Vrăjitoarelor”, iar admiterea va fi una exclusivă, bazată, evident, pe „har”.

Fără o rădăcină, un har moștenit, nu se poate face nimic. De aceea, vor fi acceptate doar fetele sau femeile care se trag din neam de fermecătoare. Bărbații sunt excluși, pentru că aceste calități nu se transmit decât fiicelor”, a explicat Ioana Sidonia pentru Cancan.ro.

Cât despre ce anume vor învăța cursanții și cursantele, vrăjitoarea spune:

„Vrăjitoria nu e treabă ușoară. Nu vorbim doar despre ghicirea viitorului. Sunt și vrăji tămăduitoare, cum ar fi rezolvarea unor forme de depresie ori fertilitate. Sau scoterea argintului viu, o afecțiune care nu se poate depista nici măcar în urma autopsiei. Omul moare și habar nu are de ce”