Confidenţialitate

VIRAL: Paginile Castelului din Riegersburg, asaltate de recenziile negative ale românilor

CoolNews
share

Ratingul de pe Google Maps al Castelului Riegerburg, aflat regiunea Stiria, Austria, care este vizitat de un număr mare de turişti în fiecare an, a scăzut brusc, după ce sute de români au luat cu asalt pagina şi au dat recenzii negative.

Castelul din Riegersburg are acum peste 10.000 de recenzii, dintre care peste 7000 sunt lăsate de utilizatori din România, cu toții scriind mesaje despre uciderea „celui mai mare urs din țară”, Arthur:

Majoritatea recenziilor românilor au un text simplu: „Arthur, România”, însoțit de cel mai mic rating posibil: „O stea”.

După recenziile românilor, ratingul castelului a scăzut de la 4,5 la 2, iar acesta este în scădere accentuată. De asemenea, românii au luat cu asalt și site-ul TripAdvisor, aceștia suspendând pentru moment publicarea recenziilor:

„Din cauza unui eveniment recent care a atras atenția presei și a provocat un aflux de trimiteri de recenzii care nu descriu o experiență directă, am suspendat temporar publicarea de recenzii noi pentru această listare. Dacă ați avut o experiență directă la această proprietate, vă rugăm să reveniți în curând – așteptăm cu nerăbdare să primiți recenzia dvs.!”, este mesajul care apare pe pagina Castelului din Riegersburg, de pe Tripadvisor.

Foto: Facebook/ Agent Green