Confidenţialitate

VIRAL: Mirel Rădoi, supărat pe copiii de mingi: „Dă-le, bă, mingea, că ne facem de râs!”

NEWS
share

Naționala de Fotbal a României a pierdut seara trecută, pe Arena Națională, meciul disputat împotriva naționalei Germaniei, scor 0-1.

Scorul însă nu reflectă pe deplin realitatea din teren, selecționerul României recunoscând faptul că germanii ne-au dominat copios, fiind impresionat de lejeritatea cu care reușeau să paseze între liniile noastre.

Mirel Rădoi s-a mai remarcat cu ceva pe finalul meciului. Acesta i-a apostrofat pe copiii de mingi pentru faptul că returnau greu mingea echipei germane. Acesta le-a strigat: „Dă-le, bă, mingea, că ne facem de râs!”.

Ulterior, la conferin;a de presă, Mirel Rădoi a explicat: Vreau ca balonul sa circule cat mai repede indiferent de scor. Le-am ascuns mingea de parca noi am fi condus. Nu-mi plac lucrurile astea. Nici daca noi conduceam nu voiam sa facem asa, cred ca ar trebui sa renuntam la aceasta mentalitate daca vrem sa facem ceva.

Pentru Naționala României urmează miercuri o deplasare în Armenia, care este revelația grupei de calificare la Campionatul Mondial, fiind lidera grupei, alături de Germania, ambele cu 6 puncte.

Articole similare

6.400 de persoane au făcut luni rapelul cu AstraZeneca. Emil Boc printre ele

6.400 de persoane au făcut, ieri, rapelul cu vaccinul AstraZeneca. Printre acestea și primarul Cl...

COVID-19: România a depășit în week-end pragul de un milion de pacienți diagnosticați

România a depășit în weekend pragul de un milion de pacienți diagnosticați, oficial, cu boala COVID-...

România a mai cucerit o medalie de aur la Campionatele Europene de Haltere de la Moscova

România a mai cucerit o medalie de aur la Campionatele Europene de Haltere de la Moscova. Raluca ...