Confidenţialitate

VIRAL: Mirel Rădoi, supărat pe copiii de mingi: „Dă-le, bă, mingea, că ne facem de râs!”

NEWS
share

Naționala de Fotbal a României a pierdut seara trecută, pe Arena Națională, meciul disputat împotriva naționalei Germaniei, scor 0-1.

Scorul însă nu reflectă pe deplin realitatea din teren, selecționerul României recunoscând faptul că germanii ne-au dominat copios, fiind impresionat de lejeritatea cu care reușeau să paseze între liniile noastre.

Mirel Rădoi s-a mai remarcat cu ceva pe finalul meciului. Acesta i-a apostrofat pe copiii de mingi pentru faptul că returnau greu mingea echipei germane. Acesta le-a strigat: „Dă-le, bă, mingea, că ne facem de râs!”.

Ulterior, la conferin;a de presă, Mirel Rădoi a explicat: Vreau ca balonul sa circule cat mai repede indiferent de scor. Le-am ascuns mingea de parca noi am fi condus. Nu-mi plac lucrurile astea. Nici daca noi conduceam nu voiam sa facem asa, cred ca ar trebui sa renuntam la aceasta mentalitate daca vrem sa facem ceva.

Pentru Naționala României urmează miercuri o deplasare în Armenia, care este revelația grupei de calificare la Campionatul Mondial, fiind lidera grupei, alături de Germania, ambele cu 6 puncte.

Articole similare

Grupuri de acţiune anti-bullying în școli, din toamnă. Ce presupun

În toate școlile din țară vor fi grupuri de acţiune anti-bullying, la începerea noului an școlar. ...

Moment istoric aseară pentru România: Primul meci găzduit la un turneu final

A fost un moment istoric aseară pentru România. Pe Arena Națională s-a jucat primul meci găzduit ...

De ce s-a prăbușit Cascada Bigăr

S-a prăbușit Cascada Bigăr. Cascada Bigăr, unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din ...