Confidenţialitate

VIDEOCLIP NOU: Andreea Bălan lansează „Iubește-mă, nu”

Muzică
share

Pregătită deja de vară, Andreea Bălan lansează clip după clip.

Artista vine cu „Iubește-mă, nu”, o piesă fresh, cu un mesaj puternic de empowerment, un îndemn către regăsire, curaj și iubire de sine. Atunci când vom învăța să fim fericiți și mulțumiti cu noi, atunci când ne vom iubi pe noi și ceilalți o vor face. „Iubește-tu, iubește-mă, nu, că mie mi-a ajuns de tine” sunt versurile prin care Andreea renunță la trecut și privește înainte spre viitor.

„«Iubește-mă, nu» este o piesă foarte dragă mie și un imbold pentru toți cei care nu au încredere suficientă în ei sau curaj să meargă mai departe. Este important să înțelegem că înainte de a primi, trebuie să învățăm să ne oferim singuri. Atunci când ești în armonie cu tine, oamenii din jur te privesc diferit, îți vorbesc diferit. Atragi evenimente și oameni pozitivi în preajma ta. Sper din suflet ca această melodie să ajungă în inimile voastre și să vă ofere ceea ce aveți nevoie atunci când vă pierdeți speranța„, declară Andreea Bălan.

Piesa este însoțită de un videoclip eye candy, colorat, inspirat din stilul retro al anilor ’50. Andreea e în rolul unei Pin-Up girl, înconjurată de dansatoarele sale. Nu lipsesc nici coregrafiile de grup sau ținutele retro colorate.

Single-ul „Iubește-mă, nu” este compus de către Șerban Cazan alături de Lucian Nagy, Gabriel Stanoiu, Ana Măria Stancu și Vasile Bulgaru în studiourile HaHaHa Production, iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan.

Articole similare

Andreea Bălan lansează „Soare după nori”, single ce poartă numele celui mai nou album al artistei...

„Soare după nori” este noul single pe care Andreea Bălan îl lansează, ce poartă și numele celui mai ...

Stromae a revenit cu un nou single - “Santé”

Cu acest nou single, Stromae oferă un toast vibrant tuturor celor care lucrează în timp ce alții se ...

Virgin Radio Romania Breakfast - Smiley lansează ”Până când”

Smiley lansează ”Până când”, o piesă-întrebare în ton cu vremurile, care adună în notele și versuril...