Confidenţialitate

[VIDEO] Spike lansează „Zeu” alături de un videoclip cu un mesaj la fel de sarcastic

CoolNews, Muzică
share

Majoritatea mesajelor pe care le-am primit în ultimele zile sunau cam așa: „Salutare! Am auzit o piesă la Virgin Radio dar nu o găsesc nici măcar cu Shazam. Tot ce țin minte e „banii vin, banii pleacă, ia-ți o gumă, ia-ți o geacă”. Cine o cântă și cum se numește?”

Spike revine cu un nou single numai bun de pus pe repeat, „Zeu”, o piesă hip-hop, o satiră a societății actuale, în stilul care l-a consacrat pe artist.

Zeu” se aude de 3 săptămâni în playlisturile celor mai relevante radiouri românești și este o piesă hip-hop care a fost scrisă de Paul Mărăcine (Spike) și produsă tot de artist, alături de Vlad Lucan @ ATOM Records.

Asta suntem bro”, a declarat artistul în legătura cu cel mai nou single al său.

Videoclipul piesei îl prezintă pe Spike într-o manieră sarcastică, trăind confortul unui stil de viață luxos, după cum sugerează titlul piesei. La finalul clipului însă, aflăm că acesta este de fapt angajat în casa unor bogătași, Spike fiind grădinarul lor. Clipul a fost regizat de Raluca Netca și filmat de Alexandru Chițu (BMAID), iar de producție s-a ocupat Arkomo Film.

M-am simțit zeu la filmări, totul a mers blană!”, a mai declarat Spike.

Odata cu lansarea celui mai nou single, Spike a lansat și o colecție de merch dedicată „ZEU”: https://www.store.spike.ro

Ultimul single lansat de Spike este „Paparude”, piesă cu accente din folclorul românesc, în colaborare cu Surorile Oșoianu. La mai puțin de 2 săptămâni de la lansare, piesa a fost #1 în topul Shazam și a fost prezentă 26 de săptămâni in top 10 Media Forest.

Spike – Paparude

Spike, pe numele său real Paul Mărăcine, a fost mereu un artist care a crescut și evoluat natural în industria rap românească, unde are o experiență de 16 ani. Este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi, producător și regizor. Are 4 albume la activ, „Relaţii cu publicul”, „Rămânem prieteni”, „Lumea lui Paul” şi „Propaganda”.

Articole similare

Spike lansează oficial mult-așteptatul său single, „Naufragiat”

Spike lansează oficial piesa deja prezentă la Virgin Radio Romania și mult așteptată de fani, „Naufr...

Spike, concert alături de Adrian Minune în București

Celebrul cântăreț Spike, a cântat vineri seară alături de manelistul Adrian Minune în cadrul evenime...

Spike revine cu o nouă piesă manifest, „Muguri”, ce descrie perfect contextul geopolitic actual...

Spike revine cu o nouă piesă manifest, „Muguri”, o capodoperă din punct de vedere liric, ce descrie ...